default-logo

Fietsen en varen in Frankrijk: vakantie per fiets en schip

Een fietsvakantie in Frankrijk wordt extra aantrekkelijk als u kiest voor een combinatie met varen: onze fiets-vaarvakanties zijn daarom zeer geschikt. Geniet tijdens de 8-daagse fietsvakanties dagelijks van mooie fietsroutes en daarnaast van prachtige vaartochten door het waterrijke gedeelte van Frankrijk. ‘s Avonds verblijft u aan boord van een comfortabel schip. Alle fietsvakanties bieden wij aan op basis van volpension. Terwijl u rustig bijkomt van de mooie fietstocht of met een glaasje aan dek geniet van de vaarroute, wordt ondertussen een heerlijk driegangendiner voor u bereid.

Langs Champagnehuizen en rondom Bordeaux varen en fietsen

Tussen Parijs en Epernay
De route op en langs de rivier De Marne tussen Parijs en Epernay leidt door een prachtige regio. Kastelen, champagnehuizen, lieflijke dorpjes en heuvelachtige gebied wisselen elkaar af. Ontdek Parijs, de romantische lichtstad van Europa, tijdens deze gezellige fiets-vaarvakantie aan boord van MS Zwaantje. Beleef de hoogtepunten van deze metropool tijdens de unieke fietsvakantie door de Champagne. En vanzelfsprekend is er volop gelegenheid tot het proeven van de lekkerste champagnes, met daarbij een keur aan andere lekkernijen.

Rondom Bordeaux
Fietsen en varen in de schitterende omgeving van Bordeaux met veel culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen is puur vakantie. Natuurlijk mag u wel een beetje ‘werken voor de kost': de prachtige fietstochten in dit veelzijdige gebied nemen u mee van chateau, langs wijngaarden en rustieke dorpjes naar de mooiste stadjes. Er is veel tijd voor proeven en genieten, dus zo zwaar is het niet. En iedere avond kunt u aanschuiven voor een smakelijk driegangen diner aan boord, met uw medereizigers van over de hele wereld de dag doornemen in de zithoek, waarna het tijd is voor een gezonde nachtrust in uw eigen comfortabele hut.