default-logo
Location: Italië | Adriatische Kust | Venetië
Price: v.a. € 840,-

Fiets Vaar Vakantie Italie: Venetië | MS Vita Pugna & MS Ave Maria

Fietsen en Varen in Venetië, Italië: de steden Mantova, Ferrara en Venetië aan de prachtige lagune vormen de culturele hoogtepunten tijdens deze fantastische reis in een gebied waar de lente vroeg begint en de zomer eindeloos lijkt.

Vele culturele hoogtepunten tijdens deze fantastische reis – Fietsen en varen in Venetië

Deze unieke reis voert u kronkelend langs de „Mincio“ en de Po door grotendeels onberoerde landelijke gebieden en bereikt uiteindelijk de beroemde en prachtige lagune van Venetië. Eeuwenoude moerassen, omgeven door pijnbossen vormen het leefgebied voor tal van diersoorten. Mens en dier leven hier naast elkaar: landbouwgebieden gaan naadloos over in natuurlijke watertjes, vissershutjes staan bijna verstopt in het riet en landtongen en zandbanken zijn via steigers bereikbaar.

De vertrekplaatsen wisselen wekelijks: de ene week voert de reis van Venetië naar Mantova, de volgende week van Mantova naar Venetië. De fietstochten voeren over het algemeen door vlak landschap, de dagelijkse fietstochten variëren tussen de 25 en 50 kilometer. Het grootste gedeelte van de fietsroutes loopt langs rivieren en kanalen, over geasfalteerde fietspaden of wegen met weinig verkeer.

De MS Vita Pugna en MS Ave Maria worden ingezet in dit prachtige gebied.

 

Italie-Venetie-AveMaria-VitaPugna

Italy

Ave-Maria

 

 

 • Data/Prijzen Venetië

 • Informatie Schip

  MS Vita Pugna en MS Ave Maria

  MS Vita Pugna
  Tijdens het fietsen en varen in Venetië verblijft u op de MS Vita Pugna. Na jarenlang als vrachtschip te hebben gevaren, wordt de MS Vita Pugna in het begin van de jaren 90 compleet omgebouwd tot passagiersschip, en vaart het schip als “zwemmend hotel” in de Nederlandse kanalen. Vanaf 2008 vaart het schip in Italië. Aan boord van de MS Vita Pugna vindt u dezelfde stijl en sfeer als een fiets-vaar vakantie in Nederland, uitgevoerd door de vriendelijke en ervaren internationale bemanning. Een ander voordeel is de hoge kwaliteit van het eten. Het typische in hout uitgevoerde huttengedeelte en de comfortabele woonkamer met airconditioning verwelkomen de gasten voor hun welverdiende rust na de fietstocht. Het schip beschikt over negen 2-persoonshutten en één 3-persoonshut, voor max. 21 personen. Elke hut is 7 / 8 m2 met 2 lage bedden (1.90/2 m x 0.75/0.80 m), eigen douche / toilet, patrijspoort (kan open) en air-conditioning. Het schip heeft een salon / restaurant met airconditioning en een groot zonnedek, met een apart gedeelte voor de fietsen. Aan boord is er gratis wifi, een 42″ flatscreenscherm in de lounge voor video/internet en een machine voor gratis warme drankjes.

  MS Vita Pugna - Fietsen en Varen in Venetië

  MS Ave Maria
  Tijdens het fietsen en varen in Venetië kunt u ook verblijven op de MS Ave Maria.Dit Italiaanse schip is in 2011 compleet weer opgebouwd om aan de hoogste eisen van de gasten te kunnen voldoen. Alleen de romp van dit oorspronkelijk in 1970 gebouwde vrachtschip is behouden gebleven en het schip is geheel nieuw. De vormen, kleuren en materialen zijn zorgvuldig gekozen, om een warme, en gelijktijdig sobere en toch geraffineerde atmosfeer te creëren. Het schip heeft in totaal 17 hutten; 10 standaard tweepersoonshutten van ca. 11m2 op het onderdek (3 van deze hutten hebben een extra bovenbed); 4 superieur tweepersoonshutten van ca. 11 m2 op het bovendek (2 daarvan hebben een derde en vierde bovenbed) en 3 hutten met een stapelbed van ca. 7,5 m2 op het onderdek (elk kan als 1-persoonshut verkocht worden). Elke hut heeft een groot raam (die in de superieure hutten gedeeltelijk geopend kunnen worden), comfortabele lage bedden (2 x 0.80 m), eigen douche/toilet, airconditioning en kluisje. De woonkamer met airconditioning is in twee gedeeltes onderverdeeld: het restaurant en de lounge. Het schip heeft 2 zonnedekken en een grote fietsenstalling. Aan boord is gratis wifi in de gemeenschappelijke ruimtes en in de lounge een 55” groot scherm voor video en een machine voor gratis warme drankjes. Föhn op aanvraag beschikbaar (beperkt aantal).

  Ave Maria - Fietsen en varen in Venetië

 • Reisprogramma Mantova – Venetië

  Reisprogramma Italië: Venetië | MS Vita Pugna / MS Ave Maria
  Fietsen en varen in Venetië

  Dag 1 (za): Mantova
  Het fietsen en varen in Venetië begint op zaterdag. De aankomst is in Mantova; vanaf 16:30 uur kunt u inschepen. Om 18:30 uur volgt de inleidende briefing en de kennismaking met de reisleider en de bemanning onder het genot van een aperitief. Na het diner kunt u nog door de stad wandelen en genieten van het historische centrum. Benvenuti a Mantova!

  Dag 2 (zo): Rondtour Mantova (Ca. 25 km)
  Vandaag staat Mantova centraal. Deze stad, dat voor 4 eeuwen geregeerd werd door de Gonzaga-familie, heeft vele kunstenaars geïnspireerd- van Rubens en Mantegna tot Monteverdi en Mozart – en is tot op de dag van vandaag bekend om haar boekenfestival. De fietstocht voert u door het centrum en langs Palazzo Tè, het zomerverblijf van de Gonzaga-familie, aan de rand van de stad. Daarna verder naar het gehucht Grazie en de historische kerk: een bedevaartsoord. Na een bezoek aan het heiligdom van de Maagd Maria gaat u aan boord van een lokaal schip dat u door het waterlandschap voert, langs de Mincio rivier en Lago Maggiore, door het regionale natuurpark. Hier kunt u genieten van de vele vogels en andere water flora en fauna. Als u in juli of augustus reist, dan heeft u de mogelijkheid om van de bloeiende lotusbloemen te genieten. In de avond wordt u rondgeleidt door een plaatselijke gids die u de meest bekende highlights van de stad laat zien.

  Dag 3 (ma): Mantova – Governolo | Governolo – Zelo (Ca. 50 km)
  Na het ontbijt brengt het schip u naar Governolo, waar de Mincio in de Po uitkomt en het grootste rivierbassin gevormd wordt. Bij de sluis van Governolo begint de fietstocht langs de rivier Po naar Ostiglia (beroemd om zijn middeleeuwse kasteelruïne en molen) en dan door naar Bergantino. Hier brengt u een bezoek aan het “Nationaal museum van de kermis en straatentertainment”, waar u prachtig gerestaureerde carrousels en draaiorgels kunt zien. Dit dorp ligt ook midden in het gebied waar de kaas Grano Padano gemaakt wordt – de aartsrivaal van Parmezaanse kaas. U brengt een bezoek aan de lokale zuivelfabriek en hier kunt u de kaas ook proeven. Daarna fietst u door naar Zelo, een slaperig stadje langs het Bianco kanaal, die parallel langs de Po loopt.

  Dag 4 (di): Zelo – Ferrara – Adria (Ca. 50 km en 60 km met de bus)
  Deze ochtend steekt u de Po over en fietst u zuidwaarts door een lappendeken van akkers, boomgaarden en gehuchten, tot aan Ferrara. Onder de heersende Este-familie heeft de stad eeuwenlang architecten, kunstenaars en wetenschappers aangetrokken. Dit is ook terug te zien in de prachtige renaissance gebouwen.  Deze geheel ommuurde stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt ook wel de “fietshoofdstad van Italië” genoemd. Een bus met fietstrailer brengt u daarna naar het schip in Adria, een oude Romeinse haven. Adria is ook bekend om het Etruskische en Griekse erfgoed. Na het diner kunt u nog een wandeling door de stad maken voor een welverdiende grappa of gelato (ijsje).

  Dag 5 (woe): Adria – natuurreservaat Po delta – Chioggia/Pellestrina (Ca. 40 km)
  Na een korte vaartocht fietst u het natuurreservaat Po delta in. Dit unieke moerasland is het belangrijkste reservaat in Europa voor reigers en de thuisbasis van een grote kolonie flamingo's. Daarna fietst u verder in de richting van Chioggia. Als het weer het toelaat kunt u in de buurt van Chioggia een pauze nemen op het stand en een duik in de Adriatische zee nemen – en niet te vergeten een warme hartige piadina eten! Chioggia staat – door haar uiterlijk – ook wel bekend als “klein-Venetië”.

  Dag 6 (do): Pellestrina/Chioggia – Venetië (Ca. 30 km)
  Venetië lonkt, maar eerst nog even een heel andere wereld: Pellestrina, de eerste van de twee eilanden die u vandaag doorkruist – een nederig en rustig vissersdorp, zoals altijd pittoreske met haar huisjes, boten en netten. Een korte overtocht met de veerpont brengt u naar het eiland Lido. Het Internationale Film Festival Venetië wordt jaarlijks op het Lido di Venezia gehouden. Nadat u allen weer aan boord van het schip bent, vaart het schip naar de eindbestemming  – Venetië. Na het diner kunt u ‘s avonds genieten van Venetië, nu verlaten door de toeristen laat zij zich van haar meest romantische kant zien: Benvenuti a Venezia!

  Dag 7 (vr): Venetië: Rust dag
  ‘s Morgens ontdekt u samen met een lokale gids de hoofdstad van het oude “Serenissima Republic of Venice”, dat voor vele eeuwen de macht over het grootste gedeelte van de Middellandse zee had. Daarna heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het wonderlijke historische centrum of de prachtige eilanden te ontdekken.

  Dag 8 (za): Venetië
  Het fietsen en varen in Venetië is helaas ten einde. Na het ontbijt wordt u verzocht het schip te verlaten. U kunt natuurlijk nog een hotelovernachting in Venetië bijboeken.

  Cursief gedrukte trajecten worden met het schip afgelegd.
  Programma en gegevens onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen als gevolg van technische, meteorologische en/of nautische gronden.
  Alle afstanden zijn “circa-afstanden” van de aanbevolen fietsroutes.

 • Reisprogramma Venetië – Mantova

  Reisprogramma Italië: Venetië | MS Vita Pugna / MS Ave Maria

  Dag 1 (za): Venetië
  Aankomst in Venetië; vanaf 16:30 uur inschepen. Om 18:30 uur volgt de inleidende briefing en de kennismaking met de reisleider en de bemanning onder het genot van een aperitief. Na het diner kunt u genieten van Venetië, nu verlaten door de toeristen laat zij zich van haar meest romantische kant zien: Benvenuti a Venezia!

  Dag 2 (zo): Venetië
  ’s Morgens ontdekt u samen met een lokale gids de hoofdstad van het oude “Serenissima Republic of Venice”, dat voor vele eeuwen de macht over het grootste gedeelte van de Middellandse zee had. Daarna heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het wonderlijke historische centrum of de prachtige eilanden te ontdekken.

  Dag 3 (ma): Venetië – Pellestrina/Chioggia (fietstocht ca. 30 km)
  Het schip vaart in een rustig tempo Venetië uit en u begint het boat bike avontuur op het Lido, de eerste van de twee eilanden die u vandaag verkent. Het Internationale Film Festival Venetië wordt jaarlijks op het Lido di Venezia gehouden en wordt door vele beroemde sterren bezocht. Een korte overtocht met de veerpont brengt u naar een andere wereld: Pellestrina, waar u langs pittoreske huisjes en boten van dit nederige vissersdorp fietst.  Tegenover Chiogga – een bruisende en kleurrijke vissershaven, dat ook bekend staat als “klein-Venetië “ –  gaat u weer aan boord van het schip. 

  Dag 4 (di): Pellestrina/Chioggia – natuurreservaat Po delta – Adria (fietstocht ca. 40 km)
  De dag begint met een wandeling door Chioggia, en wanneer de tijd het toelaat, kunt u de klokkentoren van Chiogga – de oudste van de wereld – beklimmen voor een adembenemend uitzicht. Als het weer het toelaat kunt u net buiten Chioggia een pauze nemen op het zandstand en een duik in de Adriatische zee nemen – en niet te vergeten een warme hartige piadina eten! Daarna fietst u verder door het labyrint van de Po delta, een onberoerd stuk paradijs tussen de moerassen en lagune van de Po. Dit unieke moerasland heeft de grootste Europese kolonie reigers en ook ziet u hier een kolonie flamingo’s. U overnacht in Adria. Deze stad was een oude Romeinse havenstad, wereldberoemd door de handel in barnsteen uit de Oostzee. De opmerkelijke stad laat ook de invloeden van Etrurskisch, Romeins en Venetiaans erfgoed zien. Na het diner kunt u nog een wandeling door de stad maken voor een welverdiende grappa of gelato (ijsje).

  Dag 5 (woe): Adria – Ferrara – Zelo (fietstocht ca. 35 km + 35 km met de bus)
  Na een korte vaartocht pakt u de fiets en volgt u de rivier Po, door landbouwgebied en gehuchten en bereikt u Ferarra. Dit was vroeger een belangrijke stad dat eeuwenlang invloedrijke architecten en kunstenaars aantrok. Dit is ook terug te zien in de prachtige renaissance gebouwen.  Deze geheel ommuurde stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt ook wel de “fietshoofdstad van Italië” genoemd. Een bus met fietstrailer brengt u daarna naar het schip in Zelo, een slaperig dorpje aan de Canal Bianco, een kanaaltje dat parallel loopt aan de Po.

  Dag 6 (do): Zelo – Bergantino – Ostiglia – Mantova (ca. 50 km)
  Na slechts een paar kilometer fietsen bereikt u het dorpje Bergantino, waar u een bezoek brengt aan het “Nationaal museum van de kermis en straatentertainment”, waar u prachtig gerestaureerde carrousels en draaiorgels kunt zien. Dit dorp ligt ook midden in het gebied waar de kaas Grano Padano gemaakt wordt – de aartsrivaal van Parmezaanse kaas. U brengt een bezoek aan de lokale zuivelfabriek en hier kunt u de kaas ook proeven. Na de lunch verlaat u Bergantino en fietst u verder langs de rivier Po naar Ostiglia (beroemd om zijn middeleeuwse kasteelruïne en molen) en naar de sluis van Governolo. Vroeger een belangrijk navigatiepunt, dit is waar de rivier Mincio in de Po uitkomt en samen vormen ze het grootste binnenlandse rivierbassin. U verlaat hier de Po en u vaart met het schip naar Mantova.

  Dag 7 (vr): Mantova (rondtour ca 25 km)
  Vandaag staat Mantova centraal. Deze stad, dat voor 4 eeuwen geregeerd werd door de Gonzaga-familie, heeft vele kunstenaars geïnspireerd- van Rubens en Mantegna tot Monteverdi en Mozart – en is tot op de dag van vandaag bekend om haar boekenfestival. De fietstocht voert u door het centrum en langs Palazzo Tè, het zomerverblijf van de Gonzaga-familie, aan de rand van de stad. Daarna verder naar het gehucht Grazie en de historische kerk: een bedevaartsoord. Na een bezoek aan het heiligdom van de Maagd Maria gaat u aan boord van een lokaal schip dat u door het waterlandschap voert, langs de Mincio rivier en Lago Maggiore, door het regionale natuurpark. Hier kunt u genieten van de vele vogels en andere water flora en fauna. Als u in juli of augustus reist, dan heeft u de mogelijkheid om van de bloeiende lotusbloemen te genieten. In de avond wordt u rondgeleidt door een plaatselijke gids die u de meest bekende highlights van de stad laat zien.

  Dag 8 (za): Mantova
  Na het ontbijt, ontschepen; einde van de reis.

  Cursief gedrukte trajecten worden met het schip afgelegd.
  Programma en gegevens onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen als gevolg van technische, meteorologische en/of nautische gronden.
  Alle afstanden zijn “circa-afstanden” van de aanbevolen fietsroutes.

 • Inclusief

  Inclusief
  – Programma volgens beschrijving aan boord van de MS Vita Pugna of MS Ave Maria;
  – 8 Dagen / 7 nachten in de geboekte accommodatie met eigen douche / toilet;
  – 7 x Volpension (ontbijtbuffet en avondeten aan boord, een lunchpakket (zelf samen te stellen) tijdens fietstochten), koffie, thee en andere warme drankjes aan boord;
  – Gebruik van beddengoed en handdoeken;
  – Dagelijkse korte schoonmaak van de hut;
  – Welkomstpakketje;
  – Gedetailleerde routebeschrijving, kaarten en infopakket (Duits- of Engelstalig);
  – Reisleider (Duits- en Engelstalig) aan boord en tijdens fietstochten;
  – 2de Reisleider bij minimaal 25 personen aan boord van de Ave Maria;
  – Bus transfer Ferrara – Zelo c.q. Ferrara – Adria;
  – Bezoek aan Venetië en Mantova met een gids;
  – Bezoek aan een kaasmakerij met een proeverij van de Grana Padano;
  – Bezoek aan het “Nationaal museum van de kermis en straatentertainment”;
  – Bootexcursie door het natuurreservaat Mincio Park.

  Exclusief
  – Transfers naar / van de ligplaatsen in Mantova en Venetië (Italië);
  – Reserveringskosten € 15 (verplichte toeslag);
  – Andere transfers;
  – Parkeerkosten;
  – Overtocht met de veerpont in Pellestrina (ca. € 9)/tickets openbaar vervoer in Venetië;
  – Fietshuur;
  – Entreegelden & excursies;
  – Drankjes aan boord;
  – Persoonlijke verzekeringen;
  – Fooien (facultatief).

  Fietshuur : € 85
  Elektrische fiets  € 195
  Fietshelm € 15 (op aanvraag)
  Reserveringskosten (per boeking / groep) € 15 (verplichte toeslag)

 • Hutsoorten en prijzen 2018

  VERTREKDATA Venetië 2018: Wekelijks op zaterdag
  MS VITA PUGNA:
  Vertrekdata van Mantova naar Venetië (Italië)
  7 en 21 april; 5 en 19 mei; 2, 16  en 30 juni; 14 en 28 juli; 11 en 25 augustus; 8 en 22 sept. en 6 oktober.

  Vertrekdata van Venetië naar Mantova
  14 en 28 april; 12 en 26 mei; 9 en 23 juni; 7 en 21 juli; 4 en 18 augustus; 1, 15 en 29 sept. en 13 oktober.

  MS AVE MARIA:
  Vertrekdata van Mantova naar Venetië (Italië)

  31 maart; 14 en 28 april; 12 en 26 mei; 9 en 23 juni; 7 en 21 juli; 4 en 18 augustus; 1, 15 en 29 sept. en 13 oktober.

  Vertrekdata van Venetië naar Mantova
  7 en 21 april; 5 en 19 mei; 2, 16 en 30 juni; 14 en 28 juli; 11 en 25 augustus; 8 en 22 sept.; 6 en 20 oktober.

  REISSOM Venetië 2018 per persoon (dd.mm):

  MS VITA PUGNA:

   

  Vertrek op

  zaterdag

  07.04. – 21.04. 28.04. – 18.08/

  20.10.

   

  25.08. – 13.10.

  2-pers 1-pers 2-pers 1-pers 2-pers 1-pers
  vanaf Mantova of Venetië 840 1.140  

  990

   

   

  1.290

   

  1.080 1.380

   

  MS AVE MARIA:                     

   

  Vertrek op

  zaterdag

   

  31.03. – 21.04.

   

  28.04. – 18.08/ 20.10.

   

  25.08. – 13.10

  Superior 2-pers 1-pers Superior 2-pers 1-pers Superior 2-pers 1-pers
  Vanaf Mantova of Venetië

   

   

  1.130

   

  990

   

  1.290

   

   

  1.350

   

  1.210

   

  1.510

   

   

  1.530

   

  1.390

   

  1.690

   

  Kortingen:
  2-pers. hut met stapelbedden: korting van € 100 p.p. (alleen MS Ave Maria)
  3e volwassene in een hut: korting € 250 p.p.
  Kinderkortingen:
  0 – 2 jaar: 100%; 3 – 6 jaar: 50%; 7 – 10 jaar: 30%. Alleen geldig bij een 3- of 4-persoonshut met 2 volwassenen in een hut. 4-pers. hut alleen als superior hut beschikbaar (Ave Maria).

  Single hutten zijn op aanvraag. Neemt u a.u.b. contact met ons op indien u een single hut wilt boeken.

 • Goed om te weten

  Huurfietsen
  Het huren van een fiets is optioneel. Aan boord staan unisex fietsen met verschillende framehoogten, voorzien van 27-versnellingen, trip computer, zijfietstas, bidonhouder en combinatie slot. Individuele fietsers krijgen nog een stuurtas c.q. kaarthouder (1 per fiets) en een reparatieset ter beschikking (1 per stel). U kunt ook van te voren een E-Bike huren (Kalkhoff of Flyer), met 8-versnellingen Nexus. Andere fietsen (o.a. tandem, family tandem, pino tandem, kinderfiets, kinderkar, slipstreamer) op aanvraag beschikbaar.  
  Vanwege de beperkte ruimte aan boord mogen er maar een beperkt aantal eigen fietsen meegenomen worden. Op aanvraag en na bevestiging mogelijk. De bemanning is in dit geval niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade c.q. verlies of diefstal van de eigen fietsen. Omdat de transportkosten voor een fiets in Venetië zeer hoog zijn, raden wij u niet aan uw eigen fiets mee te brengen.

  Fietshelmen Neem uw eigen goed passende helm mee. Op het moment van boeken kunt u ook een fietshelm bijboeken, deze zijn geschikt voor hoofdomtrek 54 t/m 61 cm. Alle helmen voldoen aan de Europese norm DIN EN 1078.

  Reisleiding: De reisleiders zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind. Zij zijn alle meertalig en spreken tenminste Engels en Duits. Slim, onderhoudend, zorgzaam en enthousiast, zij hebben een passie voor het delen van hun liefde voor de natuur, mensen, cultuur en lokale gerechten. Dankzij hun kennis van het gebied, kunnen zij u nuttige tips geven en u helpen om het gebied dat u bezoekt te waarderen. Natuurlijk houden zij van fietsen en zij zullen u graag advies geven over het correcte gebruik van de versnellingen van de fiets en plakken uw band, indien nodig.

  Karakteristieken fietstochten
  De fietstochten voeren over het algemeen door vlak landschap, de dagelijkse fietstochten variëren tussen de 30 en 55 kilometer. Het grootste gedeelte van de fietsroutes loopt langs rivieren en kanalen, over geasfalteerde fietspaden of wegen met weinig verkeer. De routes zijn ook geschikt voor kinderen. Als een kind een dag niet wil/kan fietsen, dan kan hij/zij met één van de ouders aan boord blijven.

  Bijzonderheden

  Het programma is zo gepland dat het schip over het Fissero / Bianco kanaal vaart, dat parallel lang de rivier de Po loopt, en Mantova met de Adriatische zee verbindt. Door problemen met hoog- of laagwater of logistieke problemen (met bruggen of sluizen) kunnen de dagelijkse routen en aanlegplaatsen veranderen of er kan een gedeelte per bus afgelegd moeten worden. Op grond hiervan behoudt de schipper zich het recht voor om het programma aan te passen.

  Terugreis
  Tussen de steden Mantova en Venetië is een goede treinverbinding (ca. 2,5 uur).

  Verleng uw reis door een hotelovernachting in Mantova, Mestre of Venetië te boeken: prijzen op aanvraag.

  12-daagse combitour: Voorafgaand aan de Boat & Bike tour Mantova-Venetië is het mogelijk nog een 4-daagse Bike & Hotel tour van Bolzano naar Mantova te boeken, u overnacht dan in hotels. Meer informatie en prijzen op aanvraag.

  Algemene voorwaarden
  De Algemene (reis-)voorwaarden van Boat Bike Tours gelden voor fiets-vaar-vakanties en de daarop betrekking hebbende reisovereenkomsten en –bevestigingen. Bij boeking van een reis worden deze voorwaarden integraal onderdeel van de reisovereenkomst. Indien afwijkende bepalingen op uw boeking van kracht zijn, wordt u daarover vóór of bij boeking schriftelijk door ons geïnformeerd. Uw reisbevestiging is bindend. Reisprogramma’s en andere informatie zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, o.a. als gevolg van meteorologische, technische of om nautische redenen.

  Het fietsen en varen in Venetië is een zogenaamde “partnerreis” georganiseerd door onze Italiaanse partner Girolibero in Vicenza (I), waarvoor evt. bijzondere voorwaarden van toepassing kunnen zijn.

  Contact
  Boat Bike Tours BV
  ’t Prooyen 3-B
  1141 VD Monnickendam
  Nederland
  Tel: +31 299 313071
  Fax: +31 299 313065
  info@boatbiketours.com
  www.boatbiketours.com

  Update: 14 september 2017

 • Foto's