default-logo
Location: Nederland | Noord-Holland | Amsterdam
Price: v.a. € 969,-

Fiets Vaar Vakantie Nederland & Vlaanderen: Amsterdam – Brugge | Magnifique, Magnifique II en III

Fietsen en varen tussen Amsterdam en Brugge is een boeiende, afwisselende reis op de fiets en met de schepen Magnifique, II of III door twee landen: Nederland en het Noorden van België: Vlaanderen.

Van het oer-Hollandse landschap bij Kinderdijk naar de waterrijke provincie Zeeland – Amsterdam naar Brugge

In Nederland fietst u langs de kronkelende rivieren Vecht en Lek met prachtige landhuizen, villa’s en kleine kasteeltjes aan haar oevers en door het oer-Hollandse landschap bij Kinderdijk, waar maar liefst 19 windmolens op een rij te bewonderen zijn. Het schip meert onder andere af in de historische haven van Dordrecht, één van Nederlands oudste steden. Via de waterrijke provincie Zeeland gaat u de grens over naar Vlaanderen. Hier volgt u over mooi aangelegde fietspaden de getijdenrivier Schelde naar haven- en diamantstad Antwerpen, Dendermonde en Gent. Neem de tijd om de binnensteden te bewonderen, er is hier zoveel moois te zien. Als kers op de taart legt het schip aan in het wereldberoemde Brugge, ook wel de “Parel van Vlaanderen” genoemd.

Ontdek het wereldberoemde Brugge.

U verblijft, tijdens de afwisselende reis op de fiets en het schip, aan boord van een van de comfortabele schepen Magnifique's.

NIEUW: In 2018 gaan er op deze reis 2 reisleiders mee zodat de fietsroutes met kleinere groepjes gefietst kunnen worden; de gasten kunnen vaak (afhankelijk van het traject) kiezen voor korte/lange of snelle/langzame fietstochten (bij minimaal 18 gasten).

NIEUW: in 2018 beginnen en eindigen de reizen met de Magnifique II op woensdag. De fiets-vaar-vakanties aan boord van de Magnifique en Magnifique III beginnen en eindigen op zaterdag.

 

 

 • Data en Prijzen

 • Informatie schepen

  MS Magnifique

  Het premium schip MS Magnifique is 63 meter lang, biedt plaats aan 30 gasten, vaart onder Nederlandse vlag en management en is in 2010 compleet gemoderniseerd en in de winter 2012/13 is het schip 14 meter verlengd. Op het benedendek bevinden zich in totaal 16 hutten: 11 tweepersoons hutten (ca. 11 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar), 4 premium twins (ca. 14 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar, klein zitje) en 1 eenpersoonshut (ca. 9 m²). Alle hutten met patrijspoort (de patrijspoorten kunnen uit veiligheidsoverwegingen niet worden geopend), en-suite badkamer met douche en toilet, individueel regelbare airconditioning, flat screen TV met satellietontvangst, klein kluisje en föhn. In een aantal hutten is op aanvraag een extra bed beschikbaar (opklapbed boven een van de andere bedden). Op het bovendek bevinden zich een smaakvol ingerichte salon met restaurantgedeelte, bar, lounge met grote ramen, grootbeeld TV en Wi-Fi (onbeperkte data). Twee gedeeltelijk overdekt teakhouten zonnedekken met stoelen en tafels en fietsenstalling (voordek); whirlpool & barbecue op het achterdek.

  NIEUW: Impressie (kort filmpje) van het schip in ca. 150 sec.: www.fietsvaarvakantie.nl/videos

  MS Magnifique klaar voor de afwisselende reis op de fiets en per schip Plattegrond van de MS Magnifique

  MS Magnifique II

  Het premium schip Magnifique II is 63 meter lang en 7,10 meter breed en is in 2015/2016 compleet nieuw opgebouwd. Maximaal 34 gasten kunnen per reis inschepen voor een zeer aangenaam verblijf aan boord.

  Het benedendek heeft 13 geriefelijke hutten: 1 premium twin hut (ca. 13 m² met 2 eenpersoonsbedden naast elkaar en een klein zitje) en 12 tweepersoonshutten (ca. 11 m² met 2 eenpersoonsbedden naast elkaar).  Op het bovendek bevinden zich 4 royale suites (ca. 14 m², 2 losse eenpersoonsbedden, kleine zithoek) met 2 grote ramen. De hutten op het benedendek hebben patrijspoorten (de patrijspoorten kunnen uit veiligheidsoverwegingen niet worden geopend), de suites op het bovendek hebben 2-meter brede ramen (één daarvan kan naar binnen toe geopend worden).

  Alle hutten zijn voorzien van een en-suite badkamer met douche en toilet, individueel regelbare airconditioning, flat screen TV met satellietontvangst, klein kluisje en föhn. Op aanvraag is een extra bed beschikbaar in twee 2-pers hutten en 1 suite (opklapbed boven een van de andere bedden).

  Op het bovendek vindt u een smaakvol ingerichte salon met restaurantgedeelte, bar, lounge met een breedbeeldtelevisie, grote ramen en Wi-Fi (met onbeperkte capaciteit). Er is een deels overdekte teakhouten zonnedek met tafels en stoelen op het achterdek en de fietsen worden op het voordek gestald. Op het top dek van het schip is een jacuzzi met een klein zitje, vanaf hier heeft u rondom een prachtig uitzicht.

  De Magnifique II vaart onder Nederlandse vlag en management, de uiterst gastvrije bemanning verheugt zich erop u aan boord te mogen begroeten.

  MS Magnifique 2 in Vlaanderen van Brugge naar Brussel MS Magnifique 2 scheepsbar Restaurant van MS Magnifique 2

  Hut op de MS Magnifique 2 Badkamer van de MS Magnifique 2 Hut op de MS Magnifique van Brugge naar Brussel

  MS Magnifique III

  Na het overweldigende succes van de premium schepen Magnifique en de in 2016 in de vaart gekomen Magnifique II, kunnen wij u met trots aankondigen dat er nu gebouwd wordt aan een nieuw premium schip MS Magnifique III. Deze zal in april 2018 in de vaart worden genomen.

  Aantal passagiers: 40
  Lengte/breedte/diepte: 70 m / 7.2 m / 1.6 m

  Alle hutten hebben een en-suite badkamer (douche en toilet), individueel regelbare airconditioning, flat screen TV met satellietontvangst, een kluisje en föhn. Op aanvraag is in een aantal hutten een extra bed beschikbaar (meestal klapbed boven een van de andere bedden). De meeste hutten kunnen geboekt worden als hut met een 2-persoonsbed (alleen op aanvraag).

  Benedendek:

  • 14 tweepersoons hutten (ca. 11 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar)
  • 2 éénpersoonshutten

  Bovendek:

  • 5 bovendek suites met een klein zitje en grote ramen (een deel van de ramen kan geopend worden). (ca. 14 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar, ) 
  • een ruime salon met grote ramen met restaurantgedeelte, bar, lounge
  • 2 schermen (een camera en een navigatie systeem) zodat u de actuele positie van het schip kunt zien
  • grote openslaande deuren naar het gedeeltelijk overdekte zonnedek

  Topdek:

  • een whirlpool/Jacuzzi en stoelen om heerlijk uit te rusten.

 • Programma Amsterdam-Brugge

  Reisprogramma Nederland & Vlaanderen: Van Amsterdam naar Brugge | MS Magnifique, Magnifique II en III

  Reis met Magnifique en Magnifique III van zaterdag – zaterdag; reis met Magnifique II van woensdag – woensdag.

  Dag 1: Amsterdam – Vianen
  13:00 uur: Aankomst en check-in. Om 14:00 uur vaart het schip van Amsterdam naar Vianen, een klein stadje aan de rivier de Lek. Daar kunt u een korte fietstocht door de omgeving maken om uw fiets uit te testen (5-15 km).

  Dag 2: Vianen – Schoonhoven – Kinderdijk (Ca. 56 km) | Kinderdijk – Dordrecht
  Na het ontbijt fietst u een mooie route naar zilverstad Schoonhoven. Vanaf Schoonhoven fietsen u door de Alblasserwaard naar Kinderdijk. Daar verschijnt een imposante rij grote windmolens, die gebouwd zijn om de Alblasserwaard droog te pompen (UNESCO-Werelderfgoed). U kunt één van de molens bezoeken. Daarna fietst u naar Alblasserdam, daar stapt u op de waterbus die u en uw fiets in ca. 10 minuten overzet naar Dordrecht, één van de oudste steden van Holland. Dordrecht is van oudsher een belangrijk knooppunt in de scheepvaart.

  Dag 3: Dordrecht – Willemstad | Willemstad – Tholen (Ca. 43 km) | Tholen – Kreekraksluis – Antwerpen
  Tijdens het ontbijt vaart het schip naar Willemstad. Fietstocht door een bosrijk gebied, de “Wouwse Plantage“, via Bergen op Zoom naar het zuiden naar de imposante Kreekraksluizen. Het schip ligt aan het einde van de dam en vandaar uit vaart u gezamenlijk door de indrukwekkende haven van Antwerpen naar de binnenstad. Antwerpen is bekend als Diamantstad, maar ook als de geboortestad van de beroemde schilder Rubens. In de “Onze Lieve Vrouwe Kathedraal” kunt u zijn werk bewonderen. In de omgeving van de kathedraal en de Grote Markt staan de mooie herenhuizen uit een rijk verleden. Na het diner: bezoek aan de mooie binnenstad.

  Dag 4: Antwerpen – Temse – St. Amands/Dendermonde (Ca. 47/59 km)
  Na het ontbijt fietstocht vanuit de haven naar de Zeeschelde. De fietsroute volgt deze mooie, maar ook grillige getijdenrivier stroomopwaarts richting Dendermonde. Er loopt een mooi fietspad
  langs de rivier en de omgeving rondom de Schelde is prachtig. U fietst naar St. Amands of Dendermonde, een aardig provinciestadje aan de Schelde.

  Dag 5: St. Amands/Dendermonde – Gent (Ca. 53/40 km)
  Met de fiets vanaf St. Amands of met het schip naar Dendermonde. Vanaf Dendermonde gaat de fietstocht verder langs de Schelde naar Gent, een bruisende universiteitsstad met een rijke historie. In de namiddag heeft u de mogelijkheid de stad op eigen gelegenheid te ontdekken of om in de levendige binnenstad inkopen te doen. De stad ontstond in de Romeinse tijd, waar de rivieren de Leie en de Schelde samenkomen. De gunstige ligging heeft door de jaren heen veel welvaart gebracht, met als hoogtepunt eind 13e, begin 14e eeuw. De lakenindustrie bracht grote rijkdom. In de binnenstad zijn veel oude patriciërswoningen bewaard gebleven. In de Lakenhal (1425) kwamen de lakenhandelaars bijeen. De belangrijkste kerk is de St. Baafs Kathedraal, die in verschillende eeuwen en in verschillende stijlen werd gebouwd. In de kathedraal hangen een aantal meesterwerken van middeleeuwse schilderkunst, waarvan “De aanbidding van het Lam Gods” van Jan van Eyck de bekendste is. Het schip ligt bij de sluis in Merelbeke, een voorstad van Gent.

  Dag 6: Gent – Brugge (Ca. 45 km)
  De fietstocht begint buiten de stad Gent en voert u door het aangename vlakke land van West-Vlaanderen naar Brugge. Brugge, ook wel Venetië van het Noorden genoemd, is misschien wel de mooiste van de Vlaamse steden. Haar oude centrum, dat stamt uit de middeleeuwen, is vrijwel onaangetast gebleven. Brugge was toen een wereldstad en het centrum van handel en kunst, waarvan we nu nog volop kunnen genieten. Maar Brugge is ook een gezellige stad om te winkelen of uit te gaan. Diner in Brugge op eigen gelegenheid, restaurantaanbevelingen zijn aan boord beschikbaar.

  Dag 7: Rondtour om Brugge tot aan de Noordzee (Ca. 50 km)
  De laatste fietstocht voert u vandaag allereerst langs een rustige kanaal waar allemaal populieren langs staan, door een aantrekkelijk polderlandschap met keurige kleine hoeven naar de Noordzeekust. Een 12 kilometer lang fijn zandstrand, talrijke cafés en het aantrekkelijke duinenlandschap van Het Zwin (uniek natuurreservaat) zorgen voor afwisseling tijdens de lunchpauze. Aansluitend gaat de fietstocht terug naar Brugge.

  Dag 8: Brugge
  Na het ontbijt is de afwisselende reis op de fiets en met het schip ten einde: uitschepen tot 10:00 uur.

  Cursief gedrukte trajecten worden met het schip afgelegd
  Alle afstanden zijn “circa-afstanden” van de aanbevolen fietsroutes

  Wanneer u een dag niet fietsen wilt, kunt u relaxen en de route met het schip afleggen.
  Programma en gegevens onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen als gevolg van technische, meteorologische en/of nautische gronden.
  Op de aankomstdag kunt uw bagage al vanaf 9:30 uur aan boord brengen.
  Dagelijks begeleide fietstochten; voor gasten die de fietsroutes individueel willen fietsen, zijn er routebeschrijvingen en kaarten aan boord beschikbaar.
  De reisleider is eveneens dagelijks met de fiets onderweg en kan bij pech onderweg of noodgeval altijd mobiel bereikt worden.
  NIEUW: In 2018 gaan er op deze reis 2 reisleiders mee zodat de fietsroutes met kleinere groepjes gefietst kunnen worden; de gasten kunnen vaak (afhankelijk van het traject) kiezen voor korte/lange of snelle/langzame fietstochten (bij minimaal 18 gasten).

 • Programma Brugge-Amsterdam

  Reisprogramma Vlaanderen & Nederland : Van Brugge naar Amsterdam | MS Magnifique, Magnifique II en III

  Reis met Magnifique en Magnifique III van zaterdag – zaterdag; reis met Magnifique II van woensdag – woensdag.

  Dag 1: Aankomst in Brugge
  Aankomst in de vroege namiddag in het mooie stadje Brugge, de parel van Vlaanderen. De bemanning verwacht u en heet u van harte welkom. Deze namiddag heeft u nog genoeg tijd om een eerste indruk te krijgen van deze betoverende stad. Namiddag en avond met stadswandeling in Brugge. Morgen begint uw afwisselende reis op de fiets en met het schip.

  Dag 2: Brugge – Gent (Ca. 56 km)
  Vandaag begint uw dag op het water en verlaat u Brugge vroeg in de morgen. Direct buiten de stad begint de fietstocht door het aangename platteland van West-Vlaanderen naar Gent. Het schip ligt bij de sluis in Merelbeke, een voorstadje van Gent. Voordat u naar het schip fietst kunt u in de middags nog de prachtige historische binnenstad van Gent bezoeken.

  Dag 3: Gent – Dendermonde/St. Amands (Ca. 40/53 km)
  Vandaag vaart het schip over de rivier Schelde naar Dendermonde, een aardig provinciestadje dat aan de monding van de Dender ligt. ’s Ochtends kunt u nog Gent bezichtigen. De fietstocht gaat langs de Zeeschelde en u volgt deze mooie, maar ook grillige getijdenrivier stroomafwaarts. Afhankelijk van het getij, die de vaartijd voor dit stuk bepaald, wordt in overleg met de schipper de vertrektijd vastgesteld. Met de fiets of per schip van Dendermonde naar St. Amands. Overnachting in St. Amands.

  Dag 4: St. Amands/Dendermonde – Temse – Antwerpen (Ca. 47/59 km)
  Vandaag volgt u de Schelde verder stroomafwaarts via Temse naar Antwerpen. Langs de rivier loopt een mooi fietspad en het landschap rondom de Schelde is prachtig. De havenstad Antwerpen met zijn prachtige binnenstad is bekend als diamantstad, maar ook als geboortestad van schilder Rubens. Diner in Antwerpen op eigen gelegenheid, restaurant-aanbevelingen zijn aan boord beschikbaar..

  Dag 5 (wo): Antwerpen – Kreekrak sluizen – Tholen | Tholen – Willemstad | Willemstad – Dordrecht (Ca.34/43 km)
  Het schip vaart over het Schelde-Rijnkanaal, via de Kreekkrak sluizen, naar Tholen, een voormalig eiland te midden van de grote Zeeuwse stromen, waar veel mensen van de visvangst leefden. Vanaf Tholen fietst u langs het imposante sluizencomplex de “Volkerak” naar vestigingsstad Willemstad en daarna verder naar Dordrecht, één van de oudste steden van Nederland. Vandaag wordt samen met de schipper besproken, welk deel van de route met de fiets kan worden afgelegd.

  Dag 6: Dordrecht – Kinderdijk | Kinderdijk – Schoonhoven – Vianen (Ca. 55 km)
  Vandaag begint de dag met de overtocht door de waterbus, deze brengt u en uw fiets in ca. 10 min. naar Alblasserdam. Daar fietst u in een paar minuten naar Kinderdijk, de beroemdste windmolens van Nederland – houdt uw camera’s gereed, het is de moeite waard!. In de buurt van Kinderdijk ontdekt u een rij van grote windmolens, die gebouwd zijn om de Alblasserwaard droog te pompen. Een van deze molens kunt u bezichtigen. U fietst verder door de provincies Zuid-Holland en Utrecht naar vestigingsstadje Vianen. ’s Avonds kunt u dit stadje ontdekken.

  Dag 7: Vianen – Breukelen | Breukelen – Amsterdam (Ca. 46 km)
  Vandaag vaart het schip allereerst naar Breukelen, waar u van boord gaat en met de fiets langs de rivier Vecht gaat fietsen. De Vecht regio is sinds de 17e eeuw een geliefd gebied, waar rijke Amsterdammers hun vakantiehuis, villa of klein kasteel, vaak te midden van de grotere parken, lieten bouwen. Tijdens deze tocht passeert u Nieuwersluis, Loenen en Vreeland. In Nigtevecht kunt u nog een kaasboerderij bezoeken, waarna u via Abcoude en Ouderkerk aan de Amstel Amsterdam bereikt. U treft het schip weer in de haven in Amsterdam.

  Dag 8: Amsterdam
  Na het ontbijt is de afwisselende reis op de fiets en met het schip ten einde: uitschepen tot 10:00 uur. Voordat u aan de terugreis begint, heeft u nog de gelegenheid Amsterdam te ontdekken, een museum te bezoeken, te winkelen en/of een grachtenrondvaart te maken (niet incl.).

  Cursief gedrukte trajecten worden met het schip afgelegd
  Alle afstanden zijn “circa-afstanden” van de aanbevolen fietsroutes

  Wanneer u een dag niet fietsen wilt, kunt u relaxen en de route met het schip afleggen.
  Programma en gegevens onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen als gevolg van technische, meteorologische en/of nautische gronden.
  Op de aankomstdag kunt uw bagage al vanaf 9:30 uur aan boord brengen.
  Dagelijks begeleide fietstochten; voor gasten die de fietsroutes individueel willen fietsen, zijn er routebeschrijvingen en kaarten aan boord beschikbaar.
  De reisleider is eveneens dagelijks met de fiets onderweg en kan bij pech onderweg of noodgeval altijd mobiel bereikt worden.
  NIEUW: In 2018 gaan er op deze reis 2 reisleiders mee zodat de fietsroutes met kleinere groepjes gefietst kunnen worden; de gasten kunnen vaak (afhankelijk van het traject) kiezen voor korte/lange of snelle/langzame fietstochten (bij minimaal 18 gasten).

 • Inclusief

  Inclusief
  – Scheepsreis & accommodatie in de geboekte categorie, 8 dagen/7 nachten (zat-zat of  woe-woe) van/naar Amsterdam c.q. Brugge;
  – Volpension: 7x ontbijt, 6x lunchpakket tijdens fietstochten, 6x drie-gangen-diner (diner in respectievelijk Brugge of Antwerpen is niet inclusief);
  – Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk), dagelijkse reiniging van de hut;
  – Welkomstdrankje en informatiegesprek tijdens de eerste avond;
  – 2 Reisleiders (Nederlands-, Duits- & Engelstalig) met dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten, meerdere korte stadsrondleidingen (gratis); de reisleider is overdag ook met de fiets onderweg en voor gasten die de fietstochten individueel fietsen, mobiel bereikbaar; dagelijks fietstochten met gids. 
  – Gedetailleerd kaartmateriaal en routebeschrijvingen voor dagelijkse fietstochten;
  – Dagelijks koffie en thee.

  Exclusief
  – Transfers naar/van ligplaatsen Amsterdam c.q. Brugge;
  – Reserveringskosten;
  – Fietshuur;
  – Andere transfers;
  – Diner in Brugge c.q. Antwerpen;
  – Parkeerkosten;
  – Entreegelden & excursies;
  – Kosten voor de overvaart met de pont/veer (ca €5) en waterbus (€4);
  – Drankjes aan boord;
  – Persoonlijke verzekeringen;
  – Fooien (facultatief).

  Reserveringskosten €15 per boeking/groep (verplicht)
  Huurfiets met 7 versnellingen, hand- en terugtraprem, fietstas: €75 per week (optioneel)
  Huur E-Bike: €165 per week (er zijn maar een beperkt aantal E-Bikes beschikbaar; daarom alleen op aanvraag bij boeking)

 • Hutsoorten en prijzen 2018

  PRIJZEN HOLLAND & VLAANDEREN MS MAGNIFIQUE 2018, per persoon:

   Hutten: voor mei – september  

  oktober

  2-persoonshut 2 pers. € 1.079 €    999
  Premium twin   2 pers. € 1.279 € 1.199
  1-pers. hut / 2-pers.hut voor alleengebruik 1 pers. € 1.429 € 1.349
  3-persoonshut 3 pers. € 1.029 €    949
  3-pers. Premium hut 3 pers. € 1.179 € 1.099

  De 3-persoonshutten zijn op aanvraag en beperkt beschikbaar (4 per afvaart: 2 premium 3-pers. hut en 2 normale 3-pers. hut). Neemt u a.u.b. contact met ons op indien u een 3-persoonshut boeken wilt.

  DATA SEIZOEN MS MAGNIFIQUE 2018 HOLLAND & VLAANDEREN:
  Amsterdam-Brugge: vertrekdata 05/05, 19/05, 02/06, 16/06, 30/06, 14/07, 11/08, 25/08, 08/09, 22/09, 06/10;
  Brugge-Amsterdam: vertrekdata 12/05, 26/05, 09/06, 23/06, 07/07, 21/07, 18/08, 01/09, 15/09, 29/09, 13/10.
  Op andere data vaart het schip de NIEUWE reis “Best of Holland” (info op aanvraag).

  PRIJZEN HOLLAND & VLAANDEREN MS MAGNIFIQUE II 2018, per persoon:

  Hutten: voor mei- september  

  Oktober

  2-persoonshut  2 pers. €   1.079  €     999
  Premium twin 2 pers. €   1.279  €  1.199
  Bovendek Suite 2 pers. €   1.479  €  1.399
  2-pers.hut voor alleengebruik 1 pers. €   1.429  €  1.349
  3-persoonshut 3 pers. €   1.029  €     949
  3-pers. Bovendek Suite 3 pers. €   1.379  €  1.299

  De 3-persoonshutten zijn op aanvraag en beperkt beschikbaar (3 per afvaart: 1x 3-pers. bovendek suite en 2 normale 3-pers. hut). Neemt u a.u.b. contact met ons op indien u een 3-persoonshut boeken wilt.

  DATA SEIZOEN MS MAGNIFIQUE II 2018 HOLLAND & VLAANDEREN:

  In 2018 begint en eindigt deze reis op woensdag

  Amsterdam-Brugge:  vertrekdata  09/05, 23/05, 06/06, 20/06, 04/07,18/07,  15/08, 29/08, 12/09, 26/09 en 10/10
  Brugge-Amsterdam:  vertrekdata  30/05, 13/06, 27/06, 11/07, 08/08, 22/08, 05/09, 19/09 en 03/10
  Op andere data vaart het schip de reis “dwars door Vlaanderen” tussen Brugge en Brussel (info op aanvraag).

  PRIJZEN HOLLAND & VLAANDEREN MS MAGNIFIQUE III 2018, per persoon:

  Hutten: voor april- september  

  Oktober

  2-persoonshut  2 pers. €   1.079  €     999
  Bovendek Suite 2 pers. €   1.479  €  1.399
  1-persoonshut 1 pers. €   1.429  €  1.349
  3-persoonshut 3 pers. €   1.029  €     949
  3-pers. Bovendek Suite 3 pers. €   1.379  €  1.299

  De 3-persoonshutten zijn op aanvraag en beperkt beschikbaar (3 per afvaart: 1x 3-pers. bovendek suite en 2 normale 3-pers. hut). Neemt u a.u.b. contact met ons op indien u een 3-persoonshut boeken wilt.

  DATA SEIZOEN MS MAGNIFIQUE III 2018 HOLLAND & VLAANDEREN:

  Amsterdam-Brugge:  vertrekdata  28/04, 26/05, 09/06, 23/06, 21/07, 04/08, 01/09 en 13/10
  Brugge-Amsterdam:  vertrekdata  05/05, 02/06, 16/06, 30/06, 28/07, 11/08 en 06/10.
  Op andere data vaart het schip de NIEUWE reis “Best of Holland” (info op aanvraag).

 • Goed om te weten

  Fietsen
  De scheepsfietsen zijn unisex- tour- c.q. trekkingfietsen met middelhoge instap, 7 versnellingen, hand- en terugtraprem en fietstas. Er zijn ook een beperkt aantal E-Bike (op aanvraag) beschikbaar. De e-bike is een Kreidler Vitality of vergelijkbaar merk/model met 7 versnellingen, 3 ondersteuningsniveau’s en alleen handremmen.
  Andere huurfietsen (bijv. kinderfietsen, “slipstreamers” of kinderkar) en kinderzitjes (achterop) zijn op deze reizen uitsluitend na voorafgaande aanvraag (bij boeking) en bevestiging en in zeer beperkt aantal mogelijk.
  Een huurfiets is facultatief. Gasten mogen zonder meerkosten hun eigen fiets of E-bike meenemen. De bemanning en reisorganisatie is in dit geval niet aansprakelijk voor eventuele schade c.q. verlies of diefstal van de eigen fietsen. In Nederland en België bestaat geen helmplicht. Er zijn fietshelmen aan boord verkrijgbaar (gratis).

  Algemene voorwaarden
  De Algemene (reis-)voorwaarden van Boat Bike Tours gelden voor fiets-vaar-vakanties en de daarop betrekking hebbende reisovereenkomsten en –bevestigingen. Bij boeking van een reis worden deze voorwaarden integraal onderdeel van de reisovereenkomst. Indien afwijkende bepalingen op uw boeking van kracht zijn, wordt u daarover vóór of bij boeking schriftelijk door ons geïnformeerd. Uw reisbevestiging is bindend. Reisprogramma’s en andere informatie zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, o.a. als gevolg van meteorologische, technische of om nautische redenen.

  Contact
  Boat Bike Tours BV
  ’t Prooyen 3-B
  1141 VD Monnickendam
  Nederland
  Tel: +31 299 313071
  Fax: +31 299 313065
  info@boatbiketours.com
  www.boatbiketours.com

  Update: 31 oktober 2017

 • Foto's