default-logo
Location: Nederland - Amsterdam
Price: v.a. € 399,-

Fiets Vaar Vakantie Nederland: Amsterdam City Cruise | MS Magnifique II

Geniet, tijdens deze vijfdaagse Amsterdam City Cruise, aan boord van het schip MS Magnifique II. Geniet van het varen en van Amsterdam met de vele musea, winkels en schitterende architectuur. Ook kunt u de prachtige omgeving van Amsterdam verkennen. Vanuit Amsterdam zal het schip varen naar onder andere de stad Haarlem. Hier zijn in het centrum vele sfeervolle hofjes verscholen. Kaasstad Alkmaar herbergt meer dan 1000 monumenten en het wereldberoemde vissersdorp Volendam nodigt uit om een versgebakken visje te proeven.

Sfeervolle hofjes, meer dan 1000 monumenten en het wereldberoemde vissersdorp Volendam – Amsterdam City Cruise

De ervaren en vriendelijke bemanning is tevens uw reisleiding en verzorgt meerdere stadswandelingen, waardoor u de mooiste plekjes niet kan missen. Aan boord staan fietsen voor u klaar, waarmee u op eigen gelegenheid en met duidelijk kaartmateriaal zelf fietstochten kunt maken. Bij minder mooi weer bieden de cultuurrijke steden volop mogelijkheden.

De MS Magnifique II vaart onder Nederlandse vlag en management.

Tijdens deze Amsterdam City Cruise bevindt u zich op de MS Magnifique II. De MS Magnifique II is in 2015/2016 compleet nieuw opgebouwd, is ca. 63 meter lang en biedt plaats aan ca. 32-35 gasten. 

 

 • Data/Prijzen Amsterdam City Cruise

 • Informatie schip

  MS Magnifique II

  De Magnifique II verzorgt vanaf 2016 fietsvaarvakanties in Nederland en België. Het schip (63 meter lang, 7,10 meter breed) is in 2015/2016 compleet nieuw opgebouwd. Maximaal 35 gasten kunnen per reis inschepen voor een zeer aangenaam verblijf aan boord.

  Het benedendek biedt plaats aan 12 gerieflijke tweepersoonshutten (ca. 11 m²) met 2 eenpersoonsbedden naast elkaar,  1 premium twin (ca. 13 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar, klein zitje) en 1 hut voor 1 persoon (ca. 8 m²). Iedere hut is voorzien van een douche, toilet en wastafel en op de comfortabele bedden voorzien van boxspringmatrassen is het heerlijk slapen. Airconditioning en ventilatie kunt u naar eigen wens instellen, WIFI, televisie, kluisje en föhn zijn eveneens aanwezig. Alle hutten zijn voorzien van een raam, vanwege veiligheidseisen kunnen deze niet open. In een aantal hutten is een extra bed, als bovenbed, beschikbaar.

  De 4 royale suites op het bovendek zijn de paradepaardjes van dit luxe schip. Deze bijzonder ruime hutten (ca. 14 m², 2 losse eenpersoonsbedden) hebben naast badkamer en bedden ook een kleine zithoek. Deze suites hebben een 2-meter breed raam (de helft van dit raam kan naar binnen toe geopend worden).

  Op het bovendek vindt u een smaakvol ingerichte salon met restaurantgedeelte, bar, lounge, breedbeeldtelevisie, Wifi (met beperkte capaciteit). De grote ramen bieden perfect uitzicht op het landschap. Bij mooi weer staan de schuifdeuren van de lounge uitnodigend open naar het deels overdekte teakhouten zonnedek met tafels en stoelen. Fietsen worden op het voordek gestald.
  De Magnifique II is het zusterschip van de Magnifique en vaart eveneens onder Nederlandse vlag en management, de uiterst gastvrije bemanning verheugt zich erop u aan boord te mogen begroeten.

  MagnifiqueII20MagnifiqueII32MagnifiqueII06

   

   

 • Reisprogramma Amsterdam City Cruise

  Reisprogramma Nederland: Amsterdam City Cruise | MS Magnifique II

  Dag 1: Aankomst en inschepen in Amsterdam | Amsterdam – Haarlem
  ’s Middags vanaf 14:00 uur kunt u inschepen in Amsterdam, Veemkade. Om ca. 17:00 uur Dinercruise naar Haarlem. ’s Avonds nog een rondleiding door de historische binnenstad van Haarlem.

  Dag 2: Haarlem – Zaanse Schans of Haarlem – Zaanse Schans (Ca. 25 km)  | Zaandam – Alkmaar of Zaandam – Alkmaar (Ca. 40 km)
  Met het schip of optioneel met de fiets (ca. 25 km) naar het openluchtmuseum “Zaanse Schans” (incl.) met traditionele Oudhollandse houten huizen, windmolens, kaas- & klompenmaker. ’s Middags vaart of fietst (ca. 40 km) u verder naar Alkmaar, waar na het avondeten nog een korte rondleiding wordt aangeboden.

  Dag 3: Alkmaar – Amsterdam – Volendam of Alkmaar – Volendam (Ca 35-50 km)
  Na het ontbijt vaart u met het schip van Alkmaar door het polderland van de provincie Noord-Holland en over het IJsselmeer of met de fiets door het binnenland naar het vissersdorp Volendam, daar volgt een korte rondleiding (incl.). Proeft u in de haven de gerookte paling en zoute haring.

  Dag 4: Volendam – Amsterdam of Volendam – Amsterdam (Ca 35-50 km)
  Met het schip vaart u over het IJsselmeer of fietstocht door het prachtige Waterland terug naar Amsterdam. ‘s Avonds: mogelijkheid om met z’n allen een grachtenrondvaart te maken.

  Dag 5: Amsterdam
  Na het ontbijt: uitschepen tot 10 uur en einde van de reis.

  Cursief gedrukte trajecten worden met het schip afgelegd.
  Alle afstanden zijn “circa-afstanden” van de aanbevolen fietsroutes.

  Alle fietstochten zijn optioneel en u kunt dagelijks besluiten of u de route met het schip of met de fiets aflegt.
  Programma en gegevens onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen als gevolg van technische, meteorologische en/of nautische gronden.
  De rederij behoudt zich het recht voor om het programma als gevolg van weersomstandigheden of op nautische gronden enigszins te veranderen.
  Op de aankomstdag kunt uw bagage al vanaf 9:30 uur aan boord brengen. Dagelijks individuele fietstochten; aan boord zijn er routebeschrijvingen en kaarten beschikbaar.
  Op dit schip is in de meeste hutten is op aanvraag een extra bed beschikbaar (meestal klapbed boven een van de andere bedden).
  Neem contact met ons op m.b.t. prijzen en beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

 • Inclusief

  Inclusief
  – Scheepsreis & accommodatie aan boord 5 dagen /4 nachten van / naar Amsterdam, hut in de geboekte categorie;
  – Maaltijden aan boord (volpension: ontbijt, lunch aan boord of lunchpakket voor fietstochten en drie-gangen-diner);
  – Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk);
  – Dagelijkse reiniging hut;
  – Welkomstdrankje en informatiegesprek tijdens de eerste avond;
  – Boordreisleiding door de bemanning (Nederlands-, Duits- & Engelstalig) met dagelijkse voorbesprekingen van het reisprogramma en de fietstochten, enkele korte stadsrondleidingen;
  – Gebruik van een fiets; kaart- en informatiemateriaal voor individuele fietstochten zonder reisleider.

  Exclusief
  – Transfers naar / van ligplaatsen in Amsterdam;
  – Reserveringskosten;
  – Andere transfers, parkeerkosten
  – Entreegelden & excursies (andere dan genoemd in het programma);
  – Drankjes aan boord;
  – Persoonlijke verzekeringen;
  – Fooien (facultatief).

  Reserveringskosten €15 per boeking/groep (verplichte toeslag)
  Huurfiets met 7 versnellingen, hand- en/of terugtraprem, fietstas: €50.
  Huur E-Bike: €95 voor 4 dagen (beperkt aantal E-Bikes beschikbaar; daarom alleen op aanvraag bij vroegtijdige boeking)

 • Hutsoorten en prijzen

  REISDATA 2017 „AMSTERDAM CITY CRUISE“ MAGNIFIQUE II:
  Tour 1: za. 14 oktober – wo. 18 oktober
  Tour 2: zo. 22 oktober – do. 26 oktober

  REISSOM 2017 PER PERSOON :

  Hut: met: Tour 1 – 2
  2-pers. hut “twin” 2 pers. €  399
  Premium twin onderdek 2 pers. €  429
  bovendek Suite 2 pers. €  529
  1-pers. hut 1 pers. €  509
  3-pers. hut 3 pers. €  339
  3-pers. bovendek suite 3 pers. €  399

  De 3-persoonshutten zijn op aanvraag beschikbaar (beperkt aantal, maar 3 per afvaart). Neemt u a.u.b. contact met ons op indien u een 3-pers. hut wilt boeken.
  Min. aantal deelnemers: 16

 • Goed om te weten

  Fietsen
  De scheepsfietsen zijn unisex- tour- c.q. trekkingfietsen met middelhoge instap,  7 versnellingen, handrem en/of terugtraprem en fietstas. Andere huurfietsen (bijv. kinderfietsen) en kinderzitjes (achterop)  zijn op deze reizen uitsluitend na voorafgaande aanvraag (bij boeking) en bevestiging en in zeer beperkt aantal mogelijk. Een huurfiets is facultatief. Gasten mogen zonder meerkosten hun eigen fiets of E-bike meenemen. De bemanning en reisorganisatie is in dit geval niet aansprakelijk voor eventuele schade c.q. verlies of diefstal van de eigen fietsen. In Nederland bestaat geen helmplicht. Er zijn een aantal fietshelmen aan boord verkrijgbaar (gratis).

   

  Algemene voorwaarden
  De Algemene (reis-)voorwaarden van Boat Bike Tours gelden voor fiets-vaar-vakanties en de daarop betrekking hebbende reisovereenkomsten en –bevestigingen. Bij boeking van een reis worden deze voorwaarden integraal onderdeel van de reisovereenkomst. Indien afwijkende bepalingen op uw boeking van kracht zijn, wordt u daarover vóór of bij boeking schriftelijk door ons geïnformeerd. Uw reisbevestiging is bindend. Reisprogramma’s en andere informatie zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, o.a. als gevolg van meteorologische, technische of om nautische redenen.

  Contact
  Boat Bike Tours BV
  ’t Prooyen 3-B
  1141 VD Monnickendam
  Nederland
  Tel: +31 299 313071
  Fax: +31 299 313065
  info@boatbiketours.com
  www.boatbiketours.com

  Update: 31 maart 2017

 • Foto's