default-logo
Location: Nederland | Noord-Holland | Amsterdam
Price: v.a. € 599,-

Fiets Vaar Vakantie Noord-Holland | MS Angela Esmee

Ervaar tijdens deze fascinerende fiets-vaar-vakantie aan boord van het schip Angela Esmee het beste van wat de mooie provincies Noord-Holland en Friesland te bieden hebben. Mooie weidse polderlandschappen,  de Noordzeekust met prachtige duinen en lange zandstranden, historische windmolens, het Waddeneiland Texel en de vele schilderachtige havensteden langs de IJsselmeerkust. Het is zonder twijfel een reis die je niet wilt missen!

Historische steden en dorpjes, vlakke landelijke gebieden en stranden – de “Noord-Hollandroute”

Nergens ter wereld vindt u een gebied dat zo fascinerend is om te ontdekken als de provincies Noord-Holland en Friesland, twee regio's rijk aan traditie, vol romantische vissers- en havendorpjes, schilderachtige meren en uitgestrekte vergezichten over de Noordzee.  U start op zaterdag in Amsterdam met het centrum vol winkels, musea en grachten. De route gaat via Zaandam en dan door het weidse polderlandschap, dat in de 17de eeuw is drooggelegd en zult u zich realiseren dat hier het spreekwoord “God schiep de aarde maar de Nederlanders maakte Holland” vandaan komt. In marinestad Den Helder proeft u de zilte zeelucht en voelt u de frisse bries van de zee. Het schip MS Angela Esmee brengt u naar Texel, waar u de hele dag tijd heeft om dit veelzijdige Waddeneiland te verkennen. Tijdens het tweede deel van de reis vaart u met het schip naar de andere kant van het IJsselmeer naar Stavoren. Daar kunt u het natuurgebied Gaasterland of het Friese merengebied ontdekken. Weer terug aan de Hollandse oever van het IJsselmeer gaat de route verder langs historische steden zoals Hoorn en Enkhuizen. Deze steden hebben hun rijkdom vergaard in de Gouden Eeuw. Onderweg komt u langs mooie dorpen waar vele huizen pronken met fraai aangelegde tuinen. Via de oude vissershaven van Volendam, Monnickendam en/of Marken komt u weer terug in Amsterdam. Natuurlijk is er ook volop tijd voor ontspanning: u fietst in uw eigen tempo en heeft alle tijd voor een pauze in een mooie stad of bij een gezellig terras. Ook kunt u een dag de fiets aan boord laten staan en mee varen naar de volgende haven. Dat is het grote voordeel van onze fiets vaar vakantie.

Aan boord van de MS Angela Esmee staat dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Voor onderweg krijgt u een lunchpakket mee en ’s avonds wordt een heerlijk driegangendiner geserveerd. U overnacht in een van de 41 comfortabele hutten, die deels in 2012 en deels in 2016 grondig zijn gerenoveerd.

Op vijf data in 2018 (28 april, 26 mei, 7 juli, 4 augustus en 1 september) vaart de Angela Esmee de Zuid-Holland-route waardoor er de mogelijkheid bestaat om de 15-daagse “Combinatiereis Noord- en Zuid-Holland” te boeken op hetzelfde schip en in dezelfde hut. Afhankelijk van uw reisdata heeft u in 2018 de keuze uit een week Noord-Holland en aansluitend een week Zuid-Holland (5x) of eerst Zuid-Holland en daarna Noord-Holland (5x). Klik hier voor meer informatie over deze combinatiereis.

 

 • Data/Prijzen Noord-Holland

 • Informatie Schip

  MS Angela Esmee

  Het schip MS Angela Esmee verzorgd en biedt plaats aan circa 80 gasten. Het schip wordt het jaar rond onderhouden zodat iedere gast wordt verwelkomd op een goed verzorgd schip. Aan boord zijn 10 hutten op het bovendek (toeslag) en 31 hutten op het benedendek (allen ca. 9 M²) met douche en toilet, allen voorzien van 2 lage bedden en een (gedeeltelijk centraal gestuurd) airconditioning en actieve beluchting. Alle hutten hebben een raam (op het bovendek kunnen deze ramen geopend worden, de ramen op het benedendek zijn uit veiligheidsoverwegingen vaste ramen). Er zijn een aantal 1-, 3-, en 4-persoonshutten.

  In de winter 2015 / 2016 zijn alle 10 hutten op het bovendek en een deel van de hutten op het benedendek grondig gerenoveerd. Badkamers zijn vernieuwd: een aantal is verbeterd en een deel is compleet vernieuwd. Alles staat fris in de verf, (een deel van) de matrassen en tapijten zijn nieuw en er zijn extra stopcontacten aangelegd voor het opladen van mobiele apparatuur. 

  De salon met grote ramen heeft een restaurantgedeelte, een bar en voorin het schip een lounge met zithoeken en grote panoramaramen die rondom een fantastisch uitzicht bieden en waar ook WLAN / Wi-Fi beschikbaar is. Op het grote en deels overdekte zonnedek van het ca. 78 meterlange schip zijn zitplaatsen (tafels en stoelen) en een fietsenstalling beschikbaar.

  De MS Angela Esmee heeft eigen fietsen aan boord. Er zijn fietsen met diverse framehoogtes, een aantal met een lage instap en/of een klein frame. Kinderfietsen, e-bikes en tandems zijn eveneens op aanvraag beschikbaar. 

  Het schip is zeer geliefd en is uitstekend geschikt voor fiets-vaar-vakanties .

  visual-angela-esmee Angela Esmee

 • Reisprogramma Noord-Holland

  Reisprogramma Nederland: Noord-Holland | MS Angela Esmee

  Dag 1 (za): Aankomst en inscheping in Amsterdam
  Inschepen en check-in vanaf 14:00 uur in Amsterdam. Daarna kunt u nog Amsterdam verkennen, winkelen, een museum bezoeken of een grachtenrondvaart maken: zo leert u de hoofdstad op een unieke wijze kennen. Welkomstdrankje, diner en eerste briefing aan boord. Het schip blijft de eerste nacht in Amsterdam.

  Dag 2 (zo): Amsterdam – “Zaanse Schans” – Zaandam (Ca. 32-45 km*)
  U fietst uit Amsterdam over een goed onderhouden fietspad en al snel maakt de drukte plaats voor het rustige en groene Waterland en recreatiegebied “Twiske” en komt u bij uw eerste stop: het openluchtmuseum “Zaanse Schans” (gratis entree) met traditionele Oudhollandse houten huizen, windmolens en kaas- & klompenmaker. Na een bezoek aan dit museum volgt nog een korte fietstocht naar Zaandam.  U kunt ook via een langere fietstocht terug naar Zaandam, dan fietst u via Assendelft. De verdere middag en avond kunt u Zaandam ontdekken op eigen gelegenheid.

  Dag 3 (ma): Zaandam – Alkmaar (Ca. 50 km) | Alkmaar – Den Helder
  Uw tweede fietsdag leidt u via kleine dorpjes door het prachtige vlakke en groene polderlandschap. Dit “Land van Leeghwater” is een groen natuurgebied gelegen tussen de steden Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. De bestemming van vandaag is de stad Alkmaar, waar de Angela Esmee op u wacht, met een warme douche, een goed glas wijn, een frisse pint en een heerlijke maaltijd. Tijdens het diner vaart het schip over het Noordhollands Kanaal naar marinehaven van Den Helder.

  Dag 4 (di): Den Helder – Oudeschild | Eiland Texel: Rondrit van/naar Oudeschild (Ca. 15-65 km*) | Texel – Den Oever
  Tijdens het ontbijt vaart het schip over naar het eiland Texel**Rondtoer over het grootste Nederlandse Waddeneiland Texel. U fietst door schitterende natuurreservaten met de mogelijkheid om te pauzeren aan het strand en een duik in zee. Tip: bezoekt u zeehondenopvangcentrum “Ecomare” en/of fietst u de goed bewegwijzerde “Thijsseroute” door mooie dorpjes en natuurgebieden (ca. 40 km). U kunt de dag besluiten met een bezoek aan de Texelse bierbrouwerij nabij Oudeschild. ’s Avonds overvaren met het schip naar Den Oever. Muziekavond aan boord.

  Dag 5 (wo): Den Oever – Stavoren | Stavoren, rondrit Zuidwest Friesland (Ca. 43-55 km*)
  Het schip vaart over het IJsselmeer naar Stavoren in de provincie Friesland. U kunt kiezen voor een korte of lange fietstocht: ontdek het natuurgebied van Gaasterland of een deel van het grote merengebied waar Friesland om bekend staat. U kunt beide opties ook combineren Overnachting in Stavoren, een van de beroemde 11 steden van Friesland.

  Dag 6 (do): Stavoren – Medemblik | Medemblik – Hoorn – Enkhuizen (Ca. 30-50 km*)
  Overtocht naar Medemblik tijdens het ontbijt. Aansluitend een korte fietstocht vanaf Medemblik langs de IJsselmeerkust direct naar Enkhuizen, waar u de rest van de middag door kunt brengen. Enkhuizen is een oude stad met vele eeuwen van maritieme traditie. De “stad van haring” beschikt over een mooie oude haven, een historisch binnenstad en interessante “Zuiderzeemuseum”. U kunt ook kiezen voor een langere fietstocht, naar de voormalige VOC stad Hoorn, in de 17e eeuw een van ‘s werelds toonaangevende havens en naamgever van Kaap Hoorn. Geniet van uw lunch-pauze en maak een korte wandeling door de oude stad. Daarna verder met de fiets via enkele pittoreske landelijke dorpen naar Enkhuizen. In de avond een korte stadswandeling.

  Dag 7 (vr): Enkhuizen – Volendam | Volendam – Waterland – Amsterdam (Ca. 35-50 km*)
  Tijdens het ontbijt vaart u naar Volendam. Laatste fietstocht door het prachtige natuurgebied van “Waterland” met zijn talrijke kleine kanaaltjes, sloten en meertjes en een bezoek aan een kaasboerderij, indien u wilt een iets langere tocht via het voormalige Zuiderzee-eiland Marken, en dwars door de waterrijke regio Waterland terug naar de hoofdstad. In de namiddag en avond bent u in Amsterdam. Diegenen die de grachtenrondvaart de eerste dag niet gedaan hebben, kunnen dat eventueel vandaag nog doen.

  Dag 8 (za):Amsterdam: terugreis
  Na het ontbijt gaat u weer van boord: einde van de reis.

  Cursief gedrukte trajecten worden met het schip afgelegd.
  *: Beide mogelijkheden worden aangeboden: de gast mag zelf kiezen. Alle afstanden zijn “circa-afstanden” van de aanbevolen fietsroutes.
  **: Bij ongunstige weersverwachtingen vaart het schip op maandagavond of helemaal niet over naar Texel: in het laatste geval kunt u de overtocht met de veerboot maken (prijs ca € 5 p.p. niet inclusief).
  Programma en gegevens onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen om vaartechnische, meteorologische en/of nautische redenen.
  Op de aankomstdag kunt uw bagage al vanaf 9:30 uur aan boord brengen.
  Wanneer u een dag niet fietsen wilt, kunt u relaxen en de route met het schip afleggen.

  Op dit schip is op aanvraag ook een beperkte aantal 1-persoons hutten, 3-persoons hutten, 4-persoons hutten (3de en 3de bed als stapelbed). Neem contact met ons op m.b.t. prijzen en beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

 • Inclusief

  Inclusief
  – Scheepsreis & accommodatie aan boord 8 dagen / 7 nachten (zaterdag – zaterdag) van / naar Amsterdam, hut in de geboekte categorie;
  – Volpension (7 x ontbijt, 6 x lunchpakket tijdens fietstochten, 7 x drie-gangen-diner);
  – Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk), dagelijkse reiniging van de hut;
  – Welkomstdrankje en informatief gesprek tijdens de eerste avond;
  – Ervaren en ter plaatse bekende reisleider (Nederlands, Duits- & Engelstalig) met dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten, reisleider is overdag met de fiets onderweg en mobiel bereikbaar;
  – Gedetailleerd kaartmateriaal en routebeschrijvingen voor de dagelijkse fietstochten;
  – 2 Korte stadswandelingen door de reisleider;
  – 1x Live muziek aan boord;
  – Kortingen op toegangsprijzen & excursies zoals uitgeschreven in het programma ter waarde van €25 p.p.;
  – Gebruik van WLAN / Wi-Fi in de lounge van het schip;
  – Dagelijks koffie en thee tot 16:00 uur.

  Exclusief
  – Transfers naar/van ligplaats Sumatrakade in Amsterdam;
  – Reserveringskosten €15 (verplichte toeslag);
  – Fietshuur of E-Bike, fietshelm, andere transfers, parkeerkosten, entreegelden & excursies, kosten voor de overvaart met de pont/veer;
  – Grachtenrondvaart ca. 60 minuten- voor onze gasten met korting;
  – Drankjes aan boord, persoonlijke verzekeringen;
  – Dieetwensen op aanvraag en (vaak) tegen meerprijs mogelijk
  – Fooien (facultatief).

  Reserveringskosten €15 per boeking / groep (verplicht)
  Huurfiets met 7 versnellingen, handrem, fietstas: €70 per week (optioneel)
  Huur E-Bike (Flyer) met 5 ondersteuningsniveaus, 8 versnellingen, bereik 60-65 km, fietstas: €165 per week (er is maar een beperkt aantal E-Bikes beschikbaar; daarom alleen op aanvraag bij boeking)
  Huur fietshelm: € 10 per stuk
  Grachtenrondvaart ticket Amsterdam, ca. 60 minuten – voor onze gasten met korting: €12,50  (aan de kassa €16)
  Parkeren in Amsterdam (valet-parking): prijzen en reserveringen op aanvraag
  Bezoek (optioneel): Openluchtmuseum Zaanse Schans, Bezoekerscentrum windmolen Schermerhorn, bierbrouwerij Oudeschild en zeehondenopvang Ecomare (Texel), Stoommuseum Medemblik, Openluchtmuseum Zuiderzee, kaasboerderij,  e.v.m. (toegangsprijzen niet inclusief, maar entree met korting);

 •  

 • Hutsoorten en prijzen 2018

  PRIJZEN NEDERLAND – NOORD-HOLLAND ROUTE SEIZOEN 2018 (per persoon):

  Type hut: Bezetting Spaarseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Naseizoen
  2-pers. hut benedendek 2 pers. €   599 €    789 €    829 €    769
  2-pers. hut bovendek 2 pers. €   729 €    919 €    959 €    899
  1-pers. hut benedendek 1 pers. €   819 €  1.019 € 1.069 €    989
  1-pers. hut bovendek 1 pers. €   949 € 1.149 € 1.199 € 1.119
  3-pers. hut benedendek 3 pers. €   579 €    769 €    809 €    749
  3-pers. hut bovendek 3 pers. €   709 €    899 €    939 €    879
  4-pers. hut benedendek 4 pers. €    569 €    749 €     789 €    729
  4-pers. hut bovendek 4 pers. €    699 €    879 €     919 €    859

  3- en 4-persoonshutten (3de en 4de bed als boven bed) zijn beperkt beschikbaar en alleen op aanvraag mogelijk. Neemt u a.u.b. contact met ons op indien u zo’n hut wilt boeken.

  DATA SEIZOEN 2018 NOORD-HOLLAND ROUTE:
  Spaarseizoen:
  vertrekdatum 14 en 21 april;
  Middenseizoen: vertrekdata 5, 12, 19 mei,  8 september
  Hoogseizoen: alle andere vertrekdata, wekelijks vanaf 2 juni tot en met 25 augustus (behalve op 7 juli en 4 aug.)
  Naseizoen: vertrekdatum 15 september

  Op 5 data (28 april, 26 mei, 7 juli, 4 augustus en 1 september)  vaart de Angela Esmee de zuidroute waardoor er de mogelijkheid bestaat om een 14-daagse reis te boeken op hetzelfde schip en in dezelfde hut. Afhankelijk van uw reisdata hebt u in 2018 de keuze uit een week Noord-Holland en aansluitend een week Zuid-Holland (5x) of eerst Zuid-Holland en daarna Noord-Holland (5x).

 • Familie special Noord-Holland 2018

  Familie special Noord-Holland 2018

  Hutten
  En wat is er leuker dan slapen in een eigen stapelbed? Voor veel kinderen een prachtig avontuur.
  In de 4-persoonshutten staan 2 stapelbedden, ideaal om met het gezin in te overnachten.

  Iedere hut heeft een eigen douche en toilet, in een aantal hutten is ruimte om een kinderbed neer te zetten.
  Als de kinderen, na het eten, voldaan in bed liggen, kunnen de ouders ‘s avonds in de salon aan de bar genieten van een drankje.

  Fietsen
  Fietszitjes, kinderfietsen, kinderkar of slipstreamers zijn naast de fietsen voor volwassenen via ons te huur. U kunt natuurlijk ook uw eigen fietsen meenemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

  Veiligheid
  Aan boord worden hoge veiligheidseisen gesteld. Dankzij de deels verschanste reling kunnen kinderen aan dek veilig rondlopen en ook zijn er kinderzwemvesten aanwezig. Kinderen dienen altijd onder toezicht van een ouder te staan.

  Maaltijden
  Aan boord wordt om 18:30 uur gegeten. Mits het mogelijk is wordt er bij de menu's rekening gehouden met de kinderen.

  Fietsafstanden
  Zondag: 30-45 kilometer*
  Maandag: 50 kilometer
  Dinsdag: op Waddeneiland Texel kunt u zelf uw route bepalen
  Woensdag: 45 of 55 kilometer*
  Donderdag: 30 of 50 kilometer*
  Vrijdag: 35 of 50 kilometer*
  *: Beide mogelijkheden worden aangeboden: u mag zelf kiezen. Alle afstanden zijn “circa-afstanden” van de aanbevolen fietsroutes. Wanneer u een dag niet fietsen wilt, kunt u relaxen en de route met het schip afleggen.

  Programma van dag tot dag
  Per dag geven we een aantal suggesties voor leuke activiteiten onderweg. Dit is slechts een klein aanbod van de mogelijkheden. Via de lokale VVV's kunt u nog veel meer mooie plekjes ontdekken.

  Zaterdag
  Inschepen in Amsterdam

  Zondag: Amsterdam – “Zaanse Schans” – Zaandam (Ca. 30-45 km)
  Bezoek Zaanse Schans (gratis entree): traditionele Oudhollandse houten huizen, windmolens en kaas- & klompenmaker.

  Tip voor kinderen:
  – Indoor speelparadijs Ballorig Zaandam: Een droom voor elk kind.
  Kinderen vanaf 1 jaar €7,50. Begeleiders gratis entree. http://www.ballorig.nl/zaandam

  Maandag: Zaandam – Alkmaar (Ca. 50 km) | Alkmaar – Den Helder
  Fietstocht van Zaandam door het groene polderland naar Alkmaar.
  ’s Avonds overvaren met het schip naar Den Helder.

  Tips voor kinderen:
  Land van Leeghwater: Zwerf- en zoektocht Museum In ‘t Houten Huis. www.landvanleeghwater.nl

  – Monkey Town Alkmaar: Bezoek het leukste indoor speelparadijs van Nederland. Duik in de bekende ballenbakken, spring op de trampolines en luchtkussens of klim en klauter op de toestellen.
  Geopend 9 – 18 uur. Kinderen €7 / Begeleiders gratis entree. http://www.monkeytown.eu/alkmaar

  Dinsdag: ’s morgens: Den Helder – Oudeschild | Eiland Texel: Rondrit Oudeschild – Oudeschild (Ca. 15-65 km*) | Texel – Den Oever
  ’s Morgen vaart het schip over naar Texel. Rondtoer over het grootste Nederlandse Waddeneiland Texel.

  Tips voor kinderen: http://www.wadden.nl/texel/texeltips-voor-kinderen
  – Sommeltjespad, De Koog: Bewandel samen met uw kinderen het Texelse kabouterpad ‘Sommeltjespad’. Een kindernatuurpad (1,5 km) speciaal gemaakt voor kinderen van ongeveer 3 tot 8 jaar.
  vrij entree. https://www.texel.net/nl/over-texel/nieuws-over-texel/wandelen-met-kinderen-op-texel

  – Piratenschip, Oudeschild: Wees voor een dag de kapitein van het piratenschip. Dit spectaculaire 34m lange scheepswrak zit vol eindeloos klim- en klauterplezier voor kinderen van 3 tot 16 jaar.
  vrij entree

  – Ecomare: Een bezoek aan het natuurcentrum met zeehonden, bruinvissen, een zeeaquarium en een uitgebreid museum mag niet ontbreken. Geopend 9:30 – 17 uur. Om 11:30 en 15:30 uur worden de zeehonden gevoerd. Kinderen 4 t/m 13 jaar €8,50 / vanaf 14 jaar €12,50. http://www.ecomare.nl/nl/bezoek-ecomare/over-ecomare/

  Woensdag: Den Oever – Stavoren | Stavoren, rondrit (Ca. 30-50 km*)
  ’s Morgens overtocht naar Stavoren. Fietstocht door het natuurgebied of merengebied van Friesland

  Tips voor kinderen:
  – Eerste Fries schaatsmuseum in Hindeloopen. Geopend 10 – 18 uur. www.schaatsmuseum.nl

  Donderdag
  : Stavoren – Medemblik | Medemblik – Hoorn – Enkhuizen (Ca. 30-50 km)
  ’s Morgen overtocht naar Medemblik. Korte fietstocht direct naar Enkhuizen of lange fietstocht via Hoorn naar Enkhuizen.

  Tips voor kinderen:
  – Stoommachine museum in Medemblik. Kinderen 4–12 jaar: €5. / volwassenen: €7. Geopend 10 – 17 uur. http://stoommachinemuseum.nl/

  – Zuiderzeemuseum Enkhuizen: cultuurhistorisch binnen- en buitenmuseum, waar de cultuur en de maritieme geschiedenis van de voormalige Zuiderzee in beeld worden gebracht.
  Geopend 10 – 17 uur. Kinderen van 4 t/m 12 jaar: €5 / volwassenen €7,50. http://www.zuiderzeemuseum.nl/
  – Sprookjeswonderland Enkhuizen: Themapark geheel uitgebeeld in sprookjes. Geopend 10 – 17. €9,95 voor iedereen vanaf 2 jaar. http://www.sprookjeswonderland.nl/home/

  Vrijdag: Enkhuizen – Volendam | Volendam – Waterland – Amsterdam (Ca. 35-50 km*)
  Fietstocht door de polders naar hoofdstad Amsterdam.

  Tips voor kinderen:
  Volendam Experience: Ervaar de roemrijke geschiedenis van Volendam op de meest moderne manier. Trotseer met de Oculus Rift de woeste golven van de Zuiderzee uit het jaar 1916. Een belevenis van jewelste voor alle leeftijden. Geopend 10 – 18 uur. Kinderen van 5 t/m 8 jaar: €6,75 / vanaf 9 jaar: €8,75. http://www.experiencevolendam.nl/

  – Glow in the dark midgetgolf Amsterdam: Ga terug in de tijd tijdens Glow in the dark midgetgolf; back to the future. Geopend 11 – 23 uur. 
   Gezinspakket (2 kinderen en 2 volwassenen) €27,50. Volwassenen >12 jaar €8,50. Kinderen t/m 11 jaar €7,50. http://glowgolf.nl/amsterdam/

  Zaterdag: Amsterdam: terugreis
  Na het ontbijt gaat u weer van boord: einde van de reis.

  Tips voor kinderen:
  – Science museum Nemo: bezoek de meest educatieve en interactieve attractie van Amsterdam. Van jong tot oud een unieke ervaring vol wetenschap en technologie.
  Geopend van 10 – 17:30 uur. Kinderen t/m 3 jaar gratis entree / vanaf 4 jaar € 15 (prijs 2016). https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/

  – Scheepvaartmuseum, Amsterdam. Het Scheepvaartmuseum heeft diverse interactieve tentoonstellingen voor kinderen. Maak bijvoorbeeld een virtuele zeereis of speel het levensgrote bordspel en leer alles over de rangen en standen aan boord. Geopend 9 – 17 uur. Volwassenen : € 15,00; Kinderen 0 t/m 4 : gratis; Kinderen 5 t/m 17 : € 7,50. www.hetscheepvaartmuseum.nl

  Familie special 50% korting voor de route door Noord-Holland
  Van 21 – 28 april en in de maanden juli/augustus 2018 (afvaarten vanaf 30 juni t/m 25 augustus 2018) betaalt u voor ieder kind dat bij u in de hut slaapt de helft van de reissom. Dit aanbod geldt voor kinderen tot en met 11 jaar. Boekingen voor de familie special worden handmatig verwerkt.

  Hutten benedendek Ouders Kinderen  Totaalprijs
   22 april 2017 en 21 april 2018
  Totaalprijs

  Afvaart juli en augustus

  2-pers. hut 1 ouder 1 kind t/m 11 jaar € 898,50 € 1.243,50
  3-pers. hut 1 ouder 2 kinderen t/m 11 jaar € 1.158 € 1.618
  3-pers. hut 2 ouders 1 kind t/m 11 jaar € 1.447,50 € 2.022,50
  4-pers. hut 2 ouders 2 kinderen t/m 11 jaar €1.707 € 2.367
  4 pers. Hut 1 ouder 3 kinderen t/m 11 jaar € 1.422,50 € 1.972,50
           
  Hutten bovendek Ouders Kinderen  Totaalprijs
   22 april 2017 en 21 april 2018
  Totaalprijs

  Afvaart juli en augustus

  2-pers. hut 1 ouder 1 kind t/m 11 jaar € 1.093,50 € 1.438,50
  3-pers. hut 1 ouder 2 kinderen t/m 11 jaar € 1.418 € 1.878
  3-pers. hut 2 ouders 1 kind t/m 11 jaar € 1.772,50 € 2.347,50
  4-pers. hut 2 ouders 2 kinderen t/m 11 jaar € 2.097 € 2.757
  4 pers. Hut 1 ouder 3 kinderen t/m 11 jaar € 1.747,50 € 2.297,50
 • Goed om te weten

  Huurfietsen
  De scheepsfietsen zijn unisex- toerfietsen van het merk Gazelle Chamonix met middelhoge instap, 7 versnellingen, handrem en fietstas. De fietsen hebben overwegend 28-inch-wielen; er zijn in totaal 3 framegroottes. Voor grotere heren (vanaf ca. 1,90 m) zijn enige grotere traditionele herenmodellen (met stang) beschikbaar. 
  Aan boord van de Angela Esmee zijn ook een aantal e-bikes aanwezig (op aanvraag).  De e-bike is een Trenergy E-Relax Pro met 7 versnellingen, 3 ondersteuningsniveau ’s en alleen handremmen.
  Informatie over beschikbaarheid van andere fietsen (bijv. E-Bikes c.q. elektrische fietsen – zolang voorradig –, fietsen met 7-versnellingen en hand- en terugtraprem, kinderfietsen, slipstreamers, kinderkar, tandem etc.) en kinderzitjes (achterop) is op aanvraag. Een huurfiets is facultatief. Gasten mogen zonder meerkosten hun eigen fiets meenemen. De bemanning en reisorganisatie is in dit geval niet aansprakelijk voor eventuele schade c.q. verlies of diefstal van de eigen fietsen.
  In Nederland bestaat geen helmplicht. Voor uw eigen veiligheid raden wij u aan er toch één te dragen; neem uw eigen – goedpassende – helm mee. Er zijn een aantal huur fietshelmen aan boord verkrijgbaar, €10 per stuk (vooraf te boeken en betalen).

  Algemene Voorwaarden
  De Algemene (reis-)voorwaarden van Boat Bike Tours gelden voor fiets-vaar-vakanties en de daarop betrekking hebbende reisovereenkomsten en -bevestigingen. Bij boeking van een reis worden deze voorwaarden integraal onderdeel van de reisovereenkomst. Indien afwijkende bepalingen op uw boeking van kracht zijn, wordt u daarover vóór of bij boeking schriftelijk door ons geïnformeerd. Uw reisbevestiging is bindend. Reisprogramma’s en andere informatie zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, o.a. als gevolg van meteorologische, technische of om nautische redenen.

  Contact
  Boat Bike Tours BV
  ’t Prooyen 3-B
  1141 VD Monnickendam
  Nederland
  Tel: +31 299 313071
  Fax: +31 299 313065
  info@boatbiketours.com
  www.boatbiketours.com

  Update: 9 augustus 2017

 • Foto's

 •