default-logo
Location: Nederland | Noord-Holland | Amsterdam
Price: v.a. € 599,-

Fiets Vaar Vakantie Tulpen Tour | Magnifique/ Magnifique II/ Magnifique III

Beleef Holland op en top: een prachtige voorjaarsreis die in het teken staat van Bloemen. Deze vijfdaagse mini-cruise voert tijdens de misschien wel mooiste jaargetijde door prachtige gebieden in de “Tuin van Amsterdam”. Geniet van een aantal heerlijke dagen aan boord van een comfortabel schip met uitstekende service en een afwisselend reisprogramma.

Amsterdam wordt ook wel de kleinste wereldstad van Europa genoemd. Tal van unieke musea, aantrekkelijke winkels en de tot het Wereld Cultureel Erfgoed van de UNESCO behorende grachtengordel maken een bezoek aan Amsterdam telkens weer tot een highlight. Bezoek de grote bloemenmarkt in het centrum van de hoofdstad en ontdek het openluchtmuseum „Zaanse Schans“ met o.a. windmolens, een kaasboer, een klompenmaker en een oudhollands dorp. Andere hoogtepunten van de reis zijn de historische stad Haarlem, het wereldberoemde bloemenpark „Keukenhof“ bij Lisse en de grootste bloemenveiling van de wereld in Aalsmeer.

Begeleide fietstochten en enkele stadswandelingen.

NIEUW: In 2018 gaan er op deze reis 2 reisleiders mee zodat de fietsroutes met kleinere groepjes gefietst kunnen worden; de gasten kunnen vaak (afhankelijk van het traject) kiezen voor korte/lange of snelle/langzame fietstochten.

Geniet van voortreffelijke service, heerlijke maaltijden en comfort aan boord van de premium schepen „MAGNIFIQUE“, “MAGNIFIQUE II” en “MAGNIFIQUE III”

Highlights:
Amsterdam – openluchtmuseum „Zaanse Schans“ – Haarlem
– bloemenpark „Keukenhof“ – bloemenveiling Aalsmeer* – bloemenmarkt Amsterdam

*: de bloemenveiling is tijdens weekenden en feestdagen gesloten. Om deze reden passen we de volgorde van het programma iets aan zodat het bezoek aan de bloemenveiling op een weekdag wordt aangeboden.
360-nl

Icons Tulpen in Nederland tijdens de Tulpentour met de MS Magnifique en MS Magnifique II

Download de brochure van de Magnifique

 

 • Data/Prijzen

 • Informatie schepen

  MS Magnifique

  Het premium schip MS Magnifique is 63 meter lang, biedt plaats aan 30 gasten, vaart onder Nederlandse vlag en management en is in 2010 compleet gemoderniseerd en in de winter 2012/13 is het schip 14 meter verlengd. Op het benedendek bevinden zich in totaal 16 hutten: 11 tweepersoons hutten (ca. 11 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar), 4 premium twins (ca. 14 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar, klein zitje) en 1 eenpersoonshut (ca. 9 m²). Alle hutten met patrijspoort (de patrijspoorten kunnen uit veiligheidsoverwegingen niet worden geopend), en-suite badkamer met douche en toilet, individueel regelbare airconditioning, flat screen TV met satellietontvangst, klein kluisje en föhn. In een aantal hutten is op aanvraag een extra bed beschikbaar (opklapbed boven een van de andere bedden). Op het bovendek bevinden zich een smaakvol ingerichte salon met restaurantgedeelte, bar, lounge met grote ramen, grootbeeld TV en Wi-Fi (onbeperkte data). Twee gedeeltelijk overdekt teakhouten zonnedekken met stoelen en tafels en fietsenstalling (voordek); whirlpool & barbecue op het achterdek.

  NIEUW: Impressie (kort filmpje) van het schip in ca. 150 sec.: www.fietsvaarvakantie.nl/videos

  Magnifique I - Tulpen Hut Magnifique I - Tulpentour MS Magnifique I

  MS Magnifique II

  Het premium schip Magnifique II is 63 meter lang en 7,10 meter breed en is in 2015/2016 compleet nieuw opgebouwd. Maximaal 34 gasten kunnen per reis inschepen voor een zeer aangenaam verblijf aan boord.

  Het benedendek heeft 13 geriefelijke hutten: 1 premium twin hut (ca. 13 m² met 2 eenpersoonsbedden naast elkaar en een klein zitje) en 12 tweepersoonshutten (ca. 11 m² met 2 eenpersoonsbedden naast elkaar).  Op het bovendek bevinden zich 4 royale suites (ca. 14 m², 2 losse eenpersoonsbedden, kleine zithoek) met 2 grote ramen. De hutten op het benedendek hebben patrijspoorten (de patrijspoorten kunnen uit veiligheidsoverwegingen niet worden geopend), de suites op het bovendek hebben 2-meter brede ramen (één daarvan kan naar binnen toe geopend worden).

  Alle hutten zijn voorzien van een en-suite badkamer met douche en toilet, individueel regelbare airconditioning, flat screen TV met satellietontvangst, klein kluisje en föhn. Op aanvraag is een extra bed beschikbaar in twee 2-pers hutten en 1 suite (opklapbed boven een van de andere bedden).

  Op het bovendek vindt u een smaakvol ingerichte salon met restaurantgedeelte, bar, lounge met een breedbeeldtelevisie, grote ramen en Wi-Fi (met onbeperkte capaciteit). Er is een deels overdekte teakhouten zonnedek met tafels en stoelen op het achterdek en de fietsen worden op het voordek gestald. Op het top dek van het schip is een jacuzzi met een klein zitje, vanaf hier heeft u rondom een prachtig uitzicht.

  De Magnifique II vaart onder Nederlandse vlag en management, de uiterst gastvrije bemanning verheugt zich erop u aan boord te mogen begroeten.

  MS Magnifique II - Tulpen Tour Magnifique II - Tulpen in Nederland MS Magnifique II - Tulpenroute

  Magnifique II - Tulpentour MS Magnifique II - Tulpen in bloei Magnifique II - Tulpen in Holland

  MS Magnifique III

  Na het overweldigende succes van de premium schepen Magnifique en de in 2016 in de vaart gekomen Magnifique II, kunnen wij u met trots aankondigen dat er nu gebouwd wordt aan een nieuw premium schip MS Magnifique III. Deze zal in april 2018 in de vaart worden genomen.

  Aantal passagiers: 40
  Lengte/breedte/diepte: 70 m / 7.2 m / 1.6 m

  Alle hutten hebben een en-suite badkamer (douche en toilet), individueel regelbare airconditioning, flat screen TV met satellietontvangst, een kluisje en föhn. Op aanvraag is in een aantal hutten een extra bed beschikbaar (meestal klapbed boven een van de andere bedden). De meeste hutten kunnen geboekt worden als hut met een 2-persoonsbed (alleen op aanvraag).

  Benedendek:

  • 14 tweepersoons hutten (ca. 11 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar)
  • 2 éénpersoonshutten

  Bovendek:

  • 5 bovendek suites met een klein zitje en grote ramen (een deel van de ramen kan geopend worden). (ca. 14 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar, ) 
  • een ruime salon met grote ramen met restaurantgedeelte, bar, lounge
  • 2 schermen (een camera en een navigatie systeem) zodat u de actuele positie van het schip kunt zien
  • grote openslaande deuren naar het gedeeltelijk overdekte zonnedek

  Topdek:

  • een whirlpool/Jacuzzi en stoelen om heerlijk uit te rusten.

 • Reisprogramma

  Reisprogramma Nederland: Tulpen Route | MS Magnifique/MS Magnifique II/MS Magnifique III

  Dag 1: Inscheping in Amsterdam | Amsterdam – Zaandam
  ‘s Middags tussen 14:00 en 16:00 uur kunt u aan boord in Amsterdam inchecken, ligplaats in het centrum van de stad. Rond 17:00 uur start een korte „dinnercruise“ naar Zaandam. Ligplaats in het centrum. ’s Avonds korte wandeling door Zaandam.

  Dag 2: Zaandam – Zaanse Schans – Zaandam (ca. 17 km) | Zaandam – Haarlem
  Met de fiets ca. 5 km naar het openluchtmuseum „Zaanse Schans“ (entree incl.) met o.a. mooie windmolens, een oudhollands dorp, een kaasmakerij en een klompenmaker. Met de fiets terug naar het schip. ‘s Middags kunt u kiezen tussen een vaartocht van ca. 2,5 uur of een fietstocht (ca. 22 km) naar Haarlem. Bezoek de historische binnenstad met de Grote Markt en de St.-Bavo-kerk, het Teylersmuseum en het Frans-Hals-museum. Ligplaats in het centrum; ’s middags of ’s avonds korte stadswandeling.

  Dag 3: Haarlem – Keukenhof – Oude Wetering (Ca. 40 km)
  Na het ontbijt fietst u naar de “Keukenhof”, misschien wel het beroemdste bloemenpark van de wereld waar u honderdduizenden tulpen, narcissen, hyacinten en andere bloemen in volle bloei kunt bewonderen. Na een uitgebreid bezoek fietst u ’s middags van de Keukenhof naar Oude Wetering, waar het schip op u wacht.

  Fietstochten: Haarlem – Keukenhof ca. 18 km; Keukenhof – Oude Wetering ca. 22 km.
  Entree Keukenhof: ca. €18.

  Dag 4: Oude Wetering –  Amsterdam | Amsterdam – Waterland (Ca. 27-35 km)
  Deze ochtend staat één van de hoogtepunten van de reis op het programma – een vroeg bezoek per bus (06:30 uur) aan de bloemenveiling in Aalsmeer (tijdens weekenden en feestdagen gesloten*). In alle vroegte worden op deze veiling miljoenen bloemen verhandeld en meteen over de hele wereld verzonden. Rond 09:00 uur komt u in Oude Wetering weer aan boord, waar een laat ontbijt op u wacht. Aansluitend vaart u met het schip mee naar Amsterdam. Tijdens de middag en avond heeft u de gelegenheid om een laatste mooie fietstocht door Waterland te maken of u kunt u de binnenstad van Amsterdam ontdekken: breng een bezoek aan de bloemenmarkt, éen van de talrijke musea of winkels …… er is zoveel te doen! Optioneel: rondvaart door de grachten in Amsterdam.

  Fietstocht: Amsterdam (Veemkade) rondtoer door Waterland ca. 27-35 km;
  Entree bloemenveiling: ca. €7. Grachtenrondvaart Amsterdam ca. € 10.

  *: De bloemenveiling is tijdens de weekenden en feestdagen gesloten. Om deze reden passen we de volgorde van het programma iets aan zodat het bezoek aan de bloemenveiling altijd op een weekdag wordt aangeboden.

  Dag 5: Amsterdam
  Na het ontbijt neemt u afscheid van de bemanning. U moet uw hut om uiterlijk 09:30 uur verlaten, maar u kunt in overleg met de crew uw bagage nog tot ca. 15:30 uur aan boord laten om de stad nog te bezoeken.

  Cursief gedrukte trajecten worden met het schip afgelegd
  Alle vermelde afstanden zijn “circa-afstanden” van de aanbevolen fietstochten.

  Programma en vermelde gegevens onder voorbehoud van wijzigingen, bijv. a.g.v. nautische of meteorologische omstandigheden of force majeure.
  De rederij behoudt zich het recht voor het programma om gewichtige redenen te wijzigen en / of vaartijden en / of de volgorde van het programma aan te passen.

 • Inclusief

  Inclusief
  – Scheepsreis & accommodatie aan boord 5 dagen / 4 nachten van / naar Amsterdam; hut in de geboekte categorie;
  – Maaltijden aan boord (volpension: ontbijt, lunch, diner);
  – Gebruik van beddengoed en handdoeken (dagelijks handdoekenwissel mogelijk);
  – 2 Reisleiders (Duits-, Engels- & Nederlandstalig) met dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten en enkele stadswandelingen conform programma; dagelijks begeleide fietstochten.
  – Dagelijks koffie en thee.

  Exclusief
  – Transfers naar/van de ligplaats in Amsterdam;
  – Andere transfers;
  – Reserveringskosten €15 per boeking;
  – Parkeerkosten;
  – Entreegelden & excursies (indien niet in het programma inbegrepen);
  – Huurfiets of e-bike (incl. fietstas en fietshelm);
  – Drankjes aan boord;
  – Persoonlijke verzekeringen;
  – Fooien (facultatief).

  Vegetarische maaltijden en bijzondere diëten (bijvoorbeeld glutenvrij of bij lactose-intolerantie) zijn mogelijk, echter alleen dit bij boeking is meegedeeld en bevestigd. Vegetarische maaltijden zonder meerprijs; voor bijzondere diëten geldt een meerprijs van €35.

  Op deze schepen is op aanvraag in een paar hutten een extra bed beschikbaar (meestal klapbed boven een van de andere bedden). Neem contact met ons op m.b.t. prijzen en beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

  Huurfiets met 7 versnellingen, hand- en terugtraprem, fietstas en helm: €50
  Huur E-Bike met 7 versnellingen en 3-voudige ondersteuning, fietstas en helm: €95 (op aanvraag, slechts 6 stuks aan boord beschikbaar)
  Minimum aantal deelnemers: 16 personen

 • Hutsoorten en prijzen

  REISDATA 2018 „TULPEN MINI-CRUISE“ MAGNIFIQUE:
  Tour 1: zo. 25 maart – do. 29 maart
  Tour 2: do. 29 maart – ma. 02 april
  Tour 3: ma. 02 april – vr. 06 april
  Tour 4: vr. 06 april – di. 10 april
  Tour 5: di. 10 april – za. 14 april
  Tour 6: za. 14 april – woe. 18 april
  Tour 7: woe. 18 april – zo. 22 april
  Tour 8: zo 22 april – do. 26 april

  REISSOM 2018 PER PERSOON | „TULPEN MINI-CRUISE“ MAGNIFIQUE:

  Hut: met: Tour 1+ 2  Tour 3 – 8
  2-pers. hut “twin 2 pers.  €  599 €  649
  Premium twin  2 pers.  €  719 €  769
  1-pers. hut / 2-pers. hut voor alleengebruik 1 pers.  €  849 €  929
  3-pers. hut 3 pers.  €  549 €  579
  premium 3-pers. 3 pers.  €  609 €  629

  De 3-persoonshutten zijn op aanvraag beschikbaar (beperkt aantal, maar 2 premium triple en 2 driepersoonshutten per afvaart). Neemt u a.u.b. contact met ons op indien u een 3-pers. hut wilt boeken.

  REISDATA 2018 „TULPEN MINI-CRUISE“ MAGNIFIQUE II:
  Tour 1: di. 27 maart – za. 31 maart
  Tour 2: za. 31 maart – woe. 4 april
  Tour 3: woe. 4 april – zo. 8 april

  REISSOM 2018 PER PERSOON |„TULPEN MINI-CRUISE“ MAGNIFIQUE II :

  Hut: met: Tour 1 + 2 Tour 3
  2-pers. hut “twin” 2 pers. €  599 € 649
  premium twin  2 pers. €  719 € 769
  bovendek Suite 2 pers. €  799 € 849
  2-pers. hut voor alleengebruik 1 pers. €  849 € 929
  3-pers. hut 3 pers. €  549 € 579
  3-pers. bovendek suite 3 pers. €  629 € 659

  De 3-persoonshutten zijn op aanvraag beschikbaar (beperkt aantal, maar 1x 3-pers bovendek suite en 2x 3-pers. hutten per afvaart). Neemt u a.u.b. contact met ons op indien u een 3-pers. hut wilt boeken.

  REISDATA 2018 „TULPEN MINI-CRUISE“ MAGNIFIQUE III:

  Tour 1: di. 3 april – za. 7 april
  Tour 2: za. 7 april – woe. 11 april
  Tour 3: woe. 11 april – zo. 15 april
  Tour 4: zo. 15 april – do. 19 april
  Tour 5: ma. 23 april – vr. 27 april

  REISSOM 2018 PER PERSOON | „TULPEN MINI-CRUISE“ MAGNIFIQUE III:

  Hut: met: Tour 1 – 5
  2-pers. hut “twin” 2 pers. €  649
  bovendek Suite 2 pers. €  849
  1-pers. hut 1 pers. €  929
  3-pers. hut 3 pers. €  579
  3-pers. bovendek suite 3 pers. €  659

  De 3-persoonshutten zijn op aanvraag beschikbaar (beperkt aantal, maar 1x 3-pers. bovendek suite en 1x 3-pers. hut per afvaart). Neemt u a.u.b. contact met ons op indien u een 3-pers. hut wilt boeken.

  Min. aantal deelnemers: 16

 • Goed om te weten

  Fietsen
  De scheepsfietsen zijn unisex- tour- c.q. trekkingfietsen met middelhoge instap,  7 versnellingen, hand- en terugtraprem, fietstas en fietshelm.
  Aan boord  zijn ook een beperkt aantal E-bikes aanwezig (alleen op aanvraag).  De e-bike is een Kreidler Vitality of vergelijkbaar merk/model met 7 versnellingen, 3 ondersteuningsniveau’s en alleen handremmen, fietstas en helm.
  Andere huurfietsen (bijv. kinderfietsen, slipstreamers, kinderkar, tandem) en kinderzitjes (achterop)  zijn op deze reizen uitsluitend na voorafgaande aanvraag (bij boeking) en bevestiging en in zeer beperkt aantal mogelijk. 

  Een huurfiets is facultatief. Gasten mogen zonder meerkosten hun eigen fiets of E-bike meenemen. De bemanning en reisorganisatie is in dit geval niet aansprakelijk voor eventuele schade c.q. verlies of diefstal van de eigen fietsen. In Nederland bestaat geen helmplicht. Er zijn fietshelmen aan boord verkrijgbaar (gratis).

  Algemene Voorwaarden
  De Algemene (reis-)voorwaarden van Boat Bike Tours gelden voor fiets-vaar-vakanties en de daarop betrekking hebbende reisovereenkomsten en –bevestigingen. Bij boeking van een reis worden deze voorwaarden integraal onderdeel van de reisovereenkomst. Indien afwijkende bepalingen op uw boeking van kracht zijn, wordt u daarover vóór of bij boeking schriftelijk door ons geïnformeerd. Uw reisbevestiging is bindend. Reisprogramma’s en andere informatie zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, o.a. als gevolg van meteorologische, technische of om nautische redenen.

  Contact
  Boat Bike Tours BV
  ’t Prooyen 3-B
  1141 VD Monnickendam
  Nederland
  Tel: +31 299 313071
  Fax: +31 299 313065
  info@boatbiketours.com
  www.boatbiketours.com

  Update: 31 oktober 2017

 • Foto's